Borealis
Member
Αν μπει στο Μαλπενσα απογευμα στο Λεωφορειο θα φτασει βραδυ στον Τσεντραλε (και για ποιο λογο?).Εννοεις το τρενο? Απο το terminal 2 που προσγειωνεται η easyjet απο Αθηνα δεν εχει τρενο.. Θα πρεπει να φτασει στο terminal 1 κ απο εκει να παρει τρενο, οποτε σε χρονο δεν κερδιζει.. Εκτος κ αν εννοεις κατι αλλο που δεν εχω υποψιν μου..
Απο το Τερμιναλ 2 στα τριαντα βηματα παιρνει το λεωφορειο, το οποιο ειναι δωρεαν και φευγει συνεχεια, και σε λιγοτερο απο πεντε λεπτα ειναι στο 1. Στα πενηντα μετρα κατεβαινει στο υπογειο και θα ειναι στο τρενο, το οποιο δεν εμποδιζεται απο καμια κινηση, σε 35 λεπτα ειναι στο Καρντονα. Τι ακριβως ειναι το δυσκολο? πως ειναι δυνατον σε καποιον που τον κυνηγαει ο χρονος να προτεινεις το λεωφορειο οταν το τρενο σταματαει εκει ακριβως που πηγαινει και το λεωφορειο αλλου νταλλου? (χωρια η αναμενομενη κινηση)
Εγω στη θεση του θα πηγαινα και με τη βαλιτσα κατευθειαν στην εκκλησια! Δυο φορες πηγα και δεν μπορεσα να δω τον Λεοναρντο και αυτος που εχει εισητηριο θα το χασει?