piccolo_mondo
Member
Χμ....ευαγγελια said:Πολύ διαφήμιση στο Ex Mauri...
Η γνωμη μου ειναι οτι η σχεση ποιοτητα-τιμη ΔΕΝ ειναι αριστη (καλη ωστοσο), αλλα η καλη παρεα μετραει, σωστα;
Χμ....ευαγγελια said:Πολύ διαφήμιση στο Ex Mauri...
α οχι αγαπητη...παραδειγμα εδωσα. αυτο ξερω, δεν ξερω κ πολλα στην περιφερειακη αυτη πολιχνη...και ιδιως δεν ξερω ρεστοραν με tourist menu οπως αυτο που εδωσες πχ..γκουχου γκουχου...ευαγγελια said:Πολύ διαφήμιση στο Ex Mauri...
φυσικα τα πιατα εχουν την σημασια τελικα συμφωνω. αλλα δεν ειναι στα συν της προτασης σου το τουριατ μενου που διαφημιζει το λινκ που εδωσες...δωστε 25 να φατε...δεν θα παρουμε.ευαγγελια said:Πρόσεξε θα πνιγεις
Δεν έχω δει τουριστ μενου , με πήγανε κ μένα
Τα πιάτα ήταν πολυ καλα , αυτο δεν έχει τελικα σημασία ;
Πριν 3 χρονια στη Ρώμη μας είχες παει σε ένα δίπλα στο Πανθεον με τουριστ μενου κ ήταν πολυ καλο το φαγητό by the way
Ακόμη και στα εστιατόρια που προτείνει ο ίδιος ο Samion, το highlight του μενού είναι το Foie Gras...Χμ....
Η γνωμη μου ειναι οτι η σχεση ποιοτητα-τιμη ΔΕΝ ειναι αριστη (καλη ωστοσο), αλλα η καλη παρεα μετραει, σωστα;
αν και προκειται για ρωμαικο πιατο το γνωστο lecur ficatum, αλλη μια συνηθισμενη αντιγραφη των γαλλων, ηταν παντως προταση Traveller που υπαρχει και στο σχετικο θεμα που εχει γραψει για εστιατορια. καθοτι δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα με την πολιχνη αυτη του βορρα. παντα περαστικος..taver said:Ακόμη και στα εστιατόρια που προτείνει ο ίδιος ο Samion, το highlight του μενού είναι το Foie Gras...
να αναφέρω εγώ τι έχω βρει για να μου προσθέσετε και εσείς τα υπόλοιπα ???
1. απο εκκλησιες
1.α Καθεδρικός του Μιλάνο - Duomo di Milano
1.β Εκκλησία της Αγ.Μαρίας & Μυστικό δείπνο - Santa Maria delle Grazie & L'Ultima Cena
1.γ Basilica of San Lorenzo, Corso di Porta
1.δ Santa Maria Delle Grazie
1.ε San marko
2. Πλατεία του Καθεδρικού - Piazza del Duomo
3. Όπερα Λα Σκάλα - Teatro alla Scala
4. Γήπεδο Τζιουζέπε Μεάτσα (Σαν Σίρο) - Stadio Giuseppe Meazza
6. Ristorante Galleria (η κλειστή στοά με τα μαγαζιά)
7. Κάστρο του Σφόρζα - Castello Sforzesco
8. Πινακοθήκη Brera - Pinacoteca di Brera
Κάνε μια βόλτα και από τον πολιούχο Sant'Ambrogio.....1. απο εκκλησιες
1.α Καθεδρικός του Μιλάνο - Duomo di Milano
1.β Εκκλησία της Αγ.Μαρίας & Μυστικό δείπνο - Santa Maria delle Grazie & L'Ultima Cena
1.γ Basilica of San Lorenzo, Corso di Porta
1.δ Santa Maria Delle Grazie
1.ε San marko
Από το Μιλάνο μπορεί, αλλά αυτό είναι αδιάφορο. Από το Μαλπένσα μετράμε.