Lia26
Member
Η ευγένεια δεν πρέπει να είναι απο τα δυνατά σου σημεία..ώρα τι θα κάνει η "άσχετη" Lia26 είναι δικό της θέμα...
όπως και να έχει,εγώ σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Η ευγένεια δεν πρέπει να είναι απο τα δυνατά σου σημεία..ώρα τι θα κάνει η "άσχετη" Lia26 είναι δικό της θέμα...
μάθε πρώτα να διαβάζεις και να κατανοείς αυτά που διαβάζεις κοπέλλα μου και μετά κάνε σχόλια σαν το παραπάνω. Αλήθεια, γνωρίζεις τη χρήση και τη σημασία των εισαγωγικών στις λέξεις? Μπααααα...Η ευγένεια δεν πρέπει να είναι απο τα δυνατά σου σημεία..
"Η ευγένεια δεν πρέπει να είναι από τα δυνατά σου σημεία...".@Babaduma.....θα μπορούσα να σε προσπεράσω και να μην αναφερθώ καν σε εσένα..
Πόσο δίκιο έχεις!!!...Traveller said:Τελικά μπορεί να τα δεις όλα σε αυτό το φόρουμ... στην αρχή ζητάει εστιατόρια... απαντάς και δεν καταλαβαίνει τι της λες... μετά γράφει ένα πρόγραμμα... ζητάει την γνώμη μας... δεν της αρέσει η απάντηση και βεβαίως το ρίχνει στην παλαβή... ούτε έχει καταλάβει τι της γράφω και πως το γράφω... θεωρεί ειρωνεία το ότι δεν έχει συνειδητοποιήσει τι θέλει από το ταξίδι που θα κάνει και αγένεια το "πάνσοφος" και το "άσχετη" με εισαγωγικά...
Η πλάκα βέβαια είναι όταν υποστηρίζει ότι κατανοεί άριστα την Ελληνική!!
Και καλά εγώ φταίω που σου χάλασα τον μύθο του ταξιδιού που σχεδιάζεις, ο babaduma τι σου φταίει που τον βρίζεις?
Είσαι θεά...
που θα προτεινες (αν θελεις βεβαια) αποδραση για χριστουγεννα ή /πρωτοχρονια? για να παίρνουμε ιδέες!!!το μιλανο δεν σου αρεσει γενικα ή η εποχή που επέλεξε η κοπέλα?Αυτό που ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις είναι δεις όσο το δυνατόν λιγότερα... ο καιρός και η εποχή δεν είναι για πολλά πολλά... εγώ λοιπόν πρώτα απ΄όλα, αν ήμουν στην θέση σου δεν θα πήγαινα Χριστουγεννιάτικα στο Μιλάνο...
Αυτό βέβαια έχει ελάχιστη σημασία για σένα... πάμε λοιπόν παρακάτω... λογικά έχεις δύο επιλογές...
Η πρώτη λέει Βενετία... κάτσε μια μέρα στο Μιλάνο και μετά πάρε το τρένο και πήγαινε στη Βενετία... έχει νόημα να πας χειμώνα Βενετία... της πάει και η ομίχλη και η βροχή...
Η δεύτερη λέει Μιλάνο και Μπέργκαμο... κάτσε στο Μιλάνο και μετά, αν έχει καλό καιρό πάρε το τρένο ή το λεωφορείο και πήγαινε ημερήσια στο Μπέργκαμο... αν πάλι μιλήσεις με την τύχη σου και ο καιρός παραείναι καλός τράβα και ένα Κόμο...
Αυτά θα έκανε ο "πάνσοφος" traveller... τώρα τι θα κάνει η "άσχετη" Lia26 είναι δικό της θέμα...
Αποφάσισε - Βιέννη θα πας, Μιλάνο, και στα 2, ή σε κανένα από τα 2 (καθώς δεν έχουν χιονοδρομικά κοντά στην πόλη)?