• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Μιλάνο - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

giannakouti

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σαρδηνία
Μόλις έκλεισα και εγώ για το Μυστικό Δείπνο, για αρχές Μαρτίου. Ακριβούτσικα τα εισητήρια όμως, έτσι δεν είναι? Τι έχει κάνει αυτός ο Dan Brown πια!

kostas kav

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΛΟΝΔΙΝΟ
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.ΥΟΡΚΗ
Καλησπέρα σε 10 μέρες θα πάω Μιλάνο για 3 μέρες,θα ήθελα να μου πείτε τι καλό έχει εκεί που μπορώ να πάω τι να αγοράσω κ.τ.λ. και οποιαδήποτε πρόταση ειναι δεκτή.
Σας ευχαριστω!!!

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Καλησπέρα σε 10 μέρες θα πάω Μιλάνο για 3 μέρες,θα ήθελα να μου πείτε τι καλό έχει εκεί που μπορώ να πάω τι να αγοράσω κ.τ.λ. και οποιαδήποτε πρόταση ειναι δεκτή.
Σας ευχαριστω!!!
γεια σου φιλε..αν γραψεις στην αναζητηση ''μιλανο'' θα σου βγαλει ολες τις ταξιδιωτικες ιστοριες για μιλανο και θα σου λυθει καθε απορια.αξιοθεατα,μεταφορα,φαγητο κτλ..οτι θες.
εγω που δεν εχω παει (θα παω μαρτιο) ξερω σχεδον τα παντα.να ειναι καλα τα παιδια στο travelstories:clap:!

marianino

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οποιοδήποτε!!
σε ποιό site τα κλείσατε τα εισητήρια βρε παιδιά ? γιατί ενδιαφέρομια και εγώ.

aggeliki_17

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαροκο?
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλάνδη!
Αν εισαι τυχερη και βρεις τις ημερομηνιες που θελεις κλειστα απο εδω Cenacolo Vinciano : CENACOLO VINCIANO που η τιμη ειναι παρα πολυ καλη.. αλλιως με γκρουπ απ'το site που προτεινει ο ThanasisU2 αλλα θα πληρωσεις κατι παραπανω..

giannakouti

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σαρδηνία
Πολύ σωστά τα λέει η aggeliki_17. Το ένα site τα διαθέτει με 8Ε/άτομο, ενώ το άλλο με 22,50Ε. Εγώ βρήκα μόνο στο 22,50Ε......

marianino

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οποιοδήποτε!!
Για τον Ιούνιο που θέλω εγώ λέει οτι δέν υπάρχουν ακόμα εισητήρια, η πώληση θα ξεκινήσει 9 Μαρτίου... είναι λογικό?

giannakouti

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σαρδηνία
Ναι, η προπώληση αρχίζει συγκεκριμένο διάστημα πριν. Οπότε να είσαι σε ετοιμότητα για τις 9 Μαρτίου για να βρεις τα οικονομικά εισιτήρια! Καλή τύχη!

marianino

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οποιοδήποτε!!
Πολύ σωστά τα λέει η aggeliki_17. Το ένα site τα διαθέτει με 8Ε/άτομο, ενώ το άλλο με 22,50Ε. Εγώ βρήκα μόνο στο 22,50Ε......
πώς είναι δυνατόν να υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά?? υπάρχει κάποια εξήγηση? μήπως ξέρετε ποιό είναι το official site για να δώ τι τιμές δίνουν και εκεί?

piccolo_mondo

Member
Μόλις έκλεισα και εγώ για το Μυστικό Δείπνο, για αρχές Μαρτίου. Ακριβούτσικα τα εισητήρια όμως, έτσι δεν είναι? Τι έχει κάνει αυτός ο Dan Brown πια!
Ειναι κριμα να θεωρειται γνωστος ο Μυστικος Δειπνος και ο Ντα Βιντσι απο ενα βιβλιο.. Επι προκειμενου προκειται για το σημαντικοτερο (ισως) αξιοθεατο του Μιλανου και ενα απο τα σημαντικοτερα εργα τεχνης παγκοσμιως.. Αν εχεις την ευκαιρια να το δεις, μην το χασεις

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom