giannakouti
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Σαρδηνία
Μόλις έκλεισα και εγώ για το Μυστικό Δείπνο, για αρχές Μαρτίου. Ακριβούτσικα τα εισητήρια όμως, έτσι δεν είναι? Τι έχει κάνει αυτός ο Dan Brown πια!
γεια σου φιλε..αν γραψεις στην αναζητηση ''μιλανο'' θα σου βγαλει ολες τις ταξιδιωτικες ιστοριες για μιλανο και θα σου λυθει καθε απορια.αξιοθεατα,μεταφορα,φαγητο κτλ..οτι θες.Καλησπέρα σε 10 μέρες θα πάω Μιλάνο για 3 μέρες,θα ήθελα να μου πείτε τι καλό έχει εκεί που μπορώ να πάω τι να αγοράσω κ.τ.λ. και οποιαδήποτε πρόταση ειναι δεκτή.
Σας ευχαριστω!!!
Nα αγοράσεις σερβιέτες και babylino... τα καλύτερα στον κόσμο...,θα ήθελα να μου πείτε τι καλό έχει εκεί που μπορώ να πάω τι να αγοράσω κ.τ.λ.
πώς είναι δυνατόν να υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά?? υπάρχει κάποια εξήγηση? μήπως ξέρετε ποιό είναι το official site για να δώ τι τιμές δίνουν και εκεί?Πολύ σωστά τα λέει η aggeliki_17. Το ένα site τα διαθέτει με 8Ε/άτομο, ενώ το άλλο με 22,50Ε. Εγώ βρήκα μόνο στο 22,50Ε......
Ειναι κριμα να θεωρειται γνωστος ο Μυστικος Δειπνος και ο Ντα Βιντσι απο ενα βιβλιο.. Επι προκειμενου προκειται για το σημαντικοτερο (ισως) αξιοθεατο του Μιλανου και ενα απο τα σημαντικοτερα εργα τεχνης παγκοσμιως.. Αν εχεις την ευκαιρια να το δεις, μην το χασειςΜόλις έκλεισα και εγώ για το Μυστικό Δείπνο, για αρχές Μαρτίου. Ακριβούτσικα τα εισητήρια όμως, έτσι δεν είναι? Τι έχει κάνει αυτός ο Dan Brown πια!