sezar7
Member
http://www.terravision.eu/milan_bergamo.html
9.00 € πάνε έλα
9.00 € πάνε έλα
συμφέρει καλύτερα λες να περάσουμε τα δικα μας λες ε;παίζει δακτύλιος εκςι κλπ αν παμε με δικο μας αμάξι ισχύει ο δακτύλιος;αν τυχόν παρουμε κληση για παρκαρισμα μας έρχεται Ελλάδα η κληση;να περασετε αμαξια, κανα απαρμεντ ναι
Αθήνα, ναι!Ευχαριστώ πολύ-πολύ!Είναι πολύ πρωί η επιστροφή που προτείνεις, αν σκεφτείς ότι θα είμαστε Φλωρεντία..Άσε που θέλω να αποφύγω και τη ryannair μάλλον είτε από Άραξο είτε από Αθήνα..Θα συνεχίσω να ψάχνω λοιπόν!Απο Αθηνα Χριστινακι,ε;...με 103 ryanair αλλα με επιστροφη πρωι.
Από Μιλάνο θα επιστρέψουμε.Ευχαριστώ που μοιράστηκες τον τρόπο με τον οποίο κανονίζεις τα ταξίδια σου..Κάτι τέτοιο θέλω, να καταλάβω πώς βρίσκετε τη χαμηλότερη τιμή!Βλέπω και εγώ πτήσεις με 30 ευρώ αλλά είναι περίεργες ώρες συνήθως ή απλή μετάβαση..Εγώ όταν ψάχνω εισιτήρια δηλώνω την επιστροφή ταυτόχρονα, βάζω πάντα το +- 3 μέρες και ψάχνω στα 3-4 sites που γνωρίζω..και κλείνω το πιο φτηνόΓια 30 Ιουνίου εγώ βλέπω απο Αθήνα με Ryanair μολις 30€ (one way)!!! Αν θες να γυρίσεις απο Φλωρεντία αυτός είναι ο λόγος που σου βγαζει υψηλες τιμες! Για επιστροφη απο Μιλανο ή Ρώμη ή Βενετια οι τιμες κυμαίνονται στα 50 ευρω!
Γενικά θα σου πω πως λειτουργω εγω... Πρώτα κοιταζω τις προσφορες αεροπορικών μεσω skyscanner (επιλέγοντας εμφανιση ολων ανα μήνα) και μετα καθορίζω το προγραμμα και τις ημερομηνιες του ταξιδιου μου. Οι τιμες των αεροπορικων ειναι σα το χρηματιστηριο... π.χ αν φυσικα υπαρχει ευελιξια δοκιμασε 28 ή 29 Ιουνιου... μπορει να εξοικονομησεις ετσι αρκετα χρήματα!