varioAthens
Member
Εγω λατρευω τους Δανους! Νομιζω οτι αυτοι και οι Ιρλανδοι ειναι πρωτα ξαδερφια των μεσογειακων!
Σ' ευχαριστώ πολύ. Είναι αξιολάτρευτη πόλη όντως!Εκπληκτικές φωτο! Λατρεύω Κοπεγχάγη!
Άντε για τους Ιρλανδούς το 'χω ξανακούσει πολλές φορές, εντυπωσιάζομαι όμως που το λες για τους Δανούς!Εγω λατρευω τους Δανους! Νομιζω οτι αυτοι και οι Ιρλανδοι ειναι πρωτα ξαδερφια των μεσογειακων!
Και εγώ λατρεύω Δανούς! Ξέρουν να ζουν! Τους ζήλεψα πάρα πολυ! Ασε που δεν παιζεται η ευγενεια τους! Είχα τον χαρτη στο χερι κ με σταματουσαν μονοι τους να ρωτησουν αν θελω βοήθεια!Σ' ευχαριστώ πολύ. Είναι αξιολάτρευτη πόλη όντως!
Άντε για τους Ιρλανδούς το 'χω ξανακούσει πολλές φορές, εντυπωσιάζομαι όμως που το λες για τους Δανούς!
Ναι ειναι ωραιοι τυποι!Άντε για τους Ιρλανδούς το 'χω ξανακούσει πολλές φορές, εντυπωσιάζομαι όμως που το λες για τους Δανούς!
Ναι ειναι ωραιοι τυποι!
Έχω την ακριβώς αντίθετη άποψη για τους Σουηδούς ,ωστόσο είναι λογικό, μιλάμε για διαφορετικές χώρες στο φινάλε. Κι εγώ είχα καλές εντυπώσεις από τους Δανούς έστω και σ' αυτό το ελάχιστο χρονικό διάστημα, με το ρίσκο πάντα να κάνω λάθος.+ για τους Δανους, μπορει να πηγα ενα ΣΚ μονο αλλα οι εντυπωσεις μου οι καλυτερες. Δεν ειχα ξαναπαει Σκανδιναβια, περιμενα κρυους κ απομακρους ανθρωπους αλλα διαπιστωσα το ακριβως αντιθετο.
Θυμάμαι σε ένα war πριν 2- 3 χρόνια μεταξύ Στοκχόλμης- Κοπεγχάγης ήμουν στη μειοψηφία, δηλαδή στους υποστηρικτές της Κοπεγχάγης (ή Στοκχόλμη κέρδισε το war). Αν και μου άρεσε απίστευτα κ η Στοκχόλμη, η Κοπεγχάγη μου έβγαλε πολύ πιο θετικά συνολικά vibes και γενικά κάπως περισσοτερη εξωστρέφεια (πέρα από την απίστευτη ποιότητα ζωής). Ίσως τελικά να έχει να κάνει και με τους ανθρώπους.Έχω την ακριβώς αντίθετη άποψη για τους Σουηδούς ,ωστόσο είναι λογικό, μιλάμε για διαφορετικές χώρες στο φινάλε. Κι εγώ είχα καλές εντυπώσεις από τους Δανούς έστω και σ' αυτό το ελάχιστο χρονικό διάστημα, με το ρίσκο πάντα να κάνω λάθος.
Σ' ευχαριστώ για τα (πάντα) καλά σου λόγια.Θυμάμαι σε ένα war πριν 2- 3 χρόνια μεταξύ Στοκχόλμης- Κοπεγχάγης ήμουν στη μειοψηφία, δηλαδή στους υποστηρικτές αυτών της Κοπεγχάγης (ή Στοκχόλμη κέρδισε το war). Αν και μου άρεσε απίστευτα κ η Στοκχόλμη, η Κοπεγχάγη μου έβγαλε πολύ πιο θετικά συνολικά vibes και γενικά κάπως περισσοτερη εξωστρέφεια (πέρα από την απίστευτη ποιότητα ζωής). Ίσως να έχει να κάνει και με τους ανθρώπους.
Ωραιότατη η ιστορία σου Γιάννη για μία ακόμα φορά και σε συμβουλεύω να ξαναπάς στην πόλη, αλλά καλοκαίρι και περισσότερες μέρες
Ευχαριστώ για την ανάγνωση και τα λόγια σου φίλε @giorgos vzrΣτα γνωστά του στάνταρ ο @psilos3 . Εξαιρετικές η φώτο κ η ιστορία.