travelbreak
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- Υπερσιβηρικός
Μ' αρέσει το σύστημά σας: Φτηνά είναι τα εισιτήρια, πάμε.Βλέποντας τη ζωή σαν ένα παιχνίδι, θα χωρίσω την ιστορία μου , όχι σε κεφάλαια, αλλά σε πίστες! Ας παίξουμε!!!
Πίστα 1 : Η Ασία σε καλεί!
14 Ιανουαρίου 2016 . Χειμωνιάτικο απόγευμα καθημερινής με βρίσκει θρονιασμένη στην καναπεδάρα μου να χαζοσερφάρω στο νετ αγκαλιά με τον Λάμπη- ή αλλίως Λαμπάρα-(τον σκύλο μου) ενώ το μεγάλο αφεντικό απολαμβάνει το ζεστό του μπανάκι μετά από ένα κουραστικό 12ωρο εργασίας.
'Μα καλά πόσο καιρό έχουμε να ταξιδέψουμε..?' σκέφτομαι και απαντάω μόνη μου ... '2 μήνες...'.
Και κάπου εδώ, χαμένη στις σκέψεις για ταξίδια μακρυνά,εξωτικές γεύσεις και ξεχωριστές μυρωδιές... το μάννα εξ'ουρανού!! ΠΡΟΣΦΟΡΑ της Qatar Airways για Μπανγκόκ 370e μετ'επιστροφής Jesus loves me !!!
Ταυλάνδη...ταξίδι όνειρο,ταξίδι απωθημένο...
Και πριν καλά καλά ακούσω το πόμολο της πόρτας του μπάνιου, φωνάζω τόσο όσο χρειάζεται για να ενημερωθούν και οι αγαπημένοι μας γέιτονες για τα μελλοντικά μας σχέδια...
-ΠΕΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑΥΛΑΝΔΗ !!!!
-Πότε?? Πώς?? Γιατί???
Δεν έδωσα περιθώρια στον αγαπημένο μου να επεξεργαστεί τις πληροφορίες και η πρώτη αντίδραση ήταν αμυντική.
-Πουλάκι μου ηρέμησε λίγο. Τί συνέβη? Έφυγε κάποιος για Ταυλάνδη και πρέπει να πάμε να τον φέρουμε πίσω??
-Η Qatar έβγαλε προσφορά.. Έχουμε να ταξιδέψουμε 2 μήνες.. Πήρες και εκείνο το επίδομα... Δεν νομίζεις πως ήρθε επιτέλους η ώρα να πάμε σ'αυτή τη χώρα??
-Πες το έτσι! Φυσικά !!
Και τώρα λοιπόν είναι έτοιμος να μοιραστεί μαζί μου την τρέλα και τον ενθουσιασμό.... !!!!
Μακάρι να το έβλεπα κι εγώ έτσι στη ζωή μου. Μάλλον φταίει η ηλικία και/ή το επάγγελμα.
Από τα επόμενα που διάβασα σήμερα, μάλον είστε ακόμα εκεί στην Ινδία: καλή επιστροφή!