hydronetta
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- όπου δεν έχω πάει
Τι μαθαίνει κανείς σ'αυτό το φόρουμ.....!!!!!
θα ήθελα να πάω με τον Σπύρο να κάνω έναν γύρο να φάω και ένα γύρο...Σειρα Απαραδεκτοι.1990 χαχαΑπ'όλη την ιστορία αυτό σου έμεινε εσένα;;; Ποτέ δεν είναι αργά. Τώρα που έμαθες και που θα το βρεις καιρός να εκπληρώσεις το όνειρο.
Αν μένεις εκτός Ελλάδος και το έχεις πεθυμήσει,γιατί όχι;dimitrak said:παντα το ειχα απωθημενο και ονειρο να παω στο Παρισι και να φαω γυρο!
Παραδόξως, έχω πάει, αλλά δεν έχω φάει. Στην παρέα μου που δοκίμασε σάντουιτς, τους άρεσαν πολύ. Έχω όμως τις αμφιβολίες μου για το γούστο της συγκεκριμένης παρέας...2. Αν τελικά κάποιος πάει εδω: Banh Mi - Marais Nord - Paris θα το εκτιμούσα να μου πει πως ήταν!
Ενδιαφέρον. Ακούγεται αρκετά δίκαιο το σύστημα, στην τελική αν θέλει κανείς να πάει σε πόρνες χωρίς χαρτιά και ιατρικούς ελέγχους είναι άξιος της μοίρας του. Από ότι θυμάμαι και στα κόκκινα φανάρια στο Άμστερνταμ έβρισκες κατευθείαν την κοπέλα χωρίς κάποιον μεσάζοντα (βέβαια πιθανόν να υπάρχουν κάποιοι για την ασφάλεια, δεν γνωρίζω). Η πορεία που παραβρέθηκα στο Παρίσι ήταν υπέρ της πλήρους κατάργησης της πορνείας. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό να σου απαγορεύσουν να προσφέρεις κάποια υπηρεσία από την στιγμη που δεν κάνεις "κακό" σε κάποιον άλλον (δεν είναι πχ. ανήλικος).Εμενα μ' αρεσει πολυ η Μονμαρτη και οχι για τα στενα της, τα καφε και τους υπαιθριους ζωγραφους, αλλα μονο και μονο για την καταπληκτικη της θεα απο τη βαση της Sacre-Coeur, που στα ελληνικα μεταφραζεται οχι ως "Αγια Καρδια" (αν και δεν ειναι πολυ αστοχο) αλλα ως "Ιερη Καρδια". Και φυσικα το ονομα αναφερεται στην καρδια του Χριστου με την μεταφορικη εννοια της καρδιας, την αγαπη. Πως λεμε "αυτος εχει μεγαλη ή χρυση καρδια"; Χρυση λοιπον εμφανιζεται και στην τοιχογραφια εντος του ναου, να λαμπει πανω απο το χιτωνα του Ιησου σαν μεταγιον και να την περιτριγυριζει το αγκαθινο στεφανι, σε χρυσο κι αυτο.
Μπουρδελα στο Παρισι ειναι παρανομα (οχι πως δεν υπαρχουν). Παρανομη ειναι επισης και προσπαθεια προσελκυσης πελατων. Δηλαδη δεν μπορεις να διαφημιζεσαι (αλλο που εφημεριδες και περιοδικα ειναι τιγκα στη διαφημιση), ουτε πιατσα επιτρεπεται να κανεις. Ακομα και καποιος που ντυθει προστυχα και σταθει για λιγη ωρα σε ενα μερος (παρκο, πλατεια, δρομο) που φημιζεται για πορνεια μπορει να συλληφθει για παρανομη πορνεια. Η πορνεια δεν ειναι παρανομη ομως κι ο καθενας μπορει να παρει και να δωσει χρηματα για σεξ. Δηλαδη πας εσυ στην πουτανα και τη ζητας. Δεν ψαχνει να σε βρει αυτη. Επισης απαγορευετονται οι μεσαζοντες. Οι μαστροποι δηλαδη. Εντυπωσιακο ειναι βεβαια πως η μαστροπεια
περασε επισημα στην παρανομια μολις το 1960!
Στη νομιμη μορφη πορνειας φυσικα, γιατι παρανομα και πορνες διχως χαρτια και ιατρικους ελεγχους υπαρχουν και διαφημισεις για συνοδους πολυτελειας (και οχι μονο) και πορνεια και μαστροποι και στουντιο και πιατσες και κωλομπαρα και ιδιοκτητες μπαρ ή μπαρμεν που κανουν τους διαμεσολαβητες (με σκοπο την καταναλωση φαγητου και ποτου στα μαγαζια τους αλλα πιθανοτατα και καποια αμοιβη) και swingers ή fetish clubs και φυσικα τα sex shops της Pigalle.
Διασημοτερη πιατσα ολων ειναι η rue St-Denis και ορισμενα παραπλησια στενα κυριως προς το Βορειο Παρισι και προς Gare du Nord. Αλλα και το Bois de Boulogne (Δασος της Βουλωνης) οπου πουτανες και υποψηφιοι πελατες δινουν rendez-vous και ο
αγοραιος ερωτας πραγματοποιειται μεσα στα πολλα σταθμευμενα βανακια.
Προσπαθειες για επαναλειτουργια των οικων ανοχης (οπως και προσπαθειες για πληρη καταργηση της πορνειας) εχουν γινει στο παρελθον αλλα συναντησαν την σθεναρη αντιδραση των ιεροδουλων που θεωρουν πως αν γινει κατι τετοιο θα πεσουν θυματα εκμεταλλευσης απο τους ιδιοκτητες των οικων.
Ασχετο με το Παρισι αλλα λογω της παρονομιας των μπουρδελων στη Γαλλια, εχω ακουσει πως στα συνορα Ισπανιας-Γαλλιας υπαρχουν παμπολοι οικοι στους οποιους σπευδουν καθημερινα χιλιαδες Γαλλοι (θα ηθελα και μια επιβεβαιωση ή διαψευση αν γνωριζει καποιος).
Στο θεμα καιρος, πετυχες τζακ ποτ! Και ειναι οι πρωτες μερες της χρονιας με παρατεταμενη ηλειοφανεια και οι θερμοκρασιες ειναι ασυνηθιστα υψηλες για την εποχη.
Μ' αρεσει που ξεφευγεις απο το Παρισι και μας μεταφερεις και σε αλλα μερη του κοσμου με οχημα σχεδον αγνωστους -απ' οσο καταλαβαινω- ανθρωπους.
Απλή κοπέλα η Δήμητρα Το θυμάμαι αυτό το επεισόδιο, είναι cult!θα ήθελα να πάω με τον Σπύρο να κάνω έναν γύρο να φάω και ένα γύρο...Σειρα Απαραδεκτοι.1990 χαχα
Και να παω δεν υπαρχει περιπτωση να φαω τετοιο πραγμα. Παντα το ειχα απορια ποιοι αγοραζουν απο αυτα τα μαγαζια. Αν και το συγκεκριμενο φαινεται καπως καθαρο απο τις φωτογραφιες.2. Αν τελικά κάποιος πάει εδω: Banh Mi - Marais Nord - Paris θα το εκτιμούσα να μου πει πως ήταν! (ακούς tripakias
Η πληρης καταργηση κολλαει στη χαρτα των ανθρωπινων δικαιωματων.Η πορεία που παραβρέθηκα στο Παρίσι ήταν υπέρ της πλήρους κατάργησης της πορνείας. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό να σου απαγορεύσουν να προσφέρεις κάποια υπηρεσία από την στιγμη που δεν κάνεις "κακό" σε κάποιον άλλον (δεν είναι πχ. ανήλικος).
Τα οπλα, τα ναρκωτικα, το σεξ, η θρησκειες και ο τζογος ειναι οι 5 μεγαλυτερες βιομηχανιες κερδους. Κι επειδη τα πρωτα δυο ειναι παρανομα ειπα να ασχοληθω με τα υπολοιπα...Tripakia ξέρεις τα πάντα για τους αγίους και τις πόρνες του Παρισιου, οι ξεναγήσεις σου πρέπει να είναι πολύ ενδιαφέρουσες!
Επειδή, ως γνωστόν το κέρδος είναι το μισητότερο πράγμα σ' αυτόν τον πλανήτη, και το χειρότερο μίασμα που υπάρχει. Τι άλλο θα διαβάσουμε πια σ' αυτό το forum...Τα οπλα, τα ναρκωτικα, το σεξ, η θρησκειες και ο τζογος ειναι οι 5 μεγαλυτερες βιομηχανιες κερδους. Κι επειδη τα πρωτα δυο ειναι παρανομα ειπα να ασχοληθω με τα υπολοιπα...