Καλημέρα! αρχικα η διαμονη εξαρταται απο το budget.. εγω πηγα τον Σεπτεμβρη Παρισι, εμενα διπλα απο το μετρο της place d italie, και εμεινα απολυτα ευχαριστημενος!! αν διαθετεις περισσοτερα λεφτα για διαμονη, σαφως και ειναι καλυτερα στην περιοχη γυρω απο την οπερα και το μουσειο του Λουβρου.. εγω έκατσα 7 μερες και πηγα Βερσαλλιες και disneyland.. στις 5 θα σου προτεινα ενα από τα δυο.. κατά τα αλλα οσον αφορα τα αξιοθεατα, σε καλυψαν οι προηγουμενοι + μια βόλτα στην περιοχη που ειναι η μεγάλη αψιδα !!
σε 10 λεπτα με μετρο εισαι Λουβρο.. οποτε δεν ειναι απαγορευτικο για αυτο το ανεφερα!! και γενικα θεωρω πως το περπατημα στο Παρισι (και σε πολλες περιοχες) ειναι μαγεία! και βλέπεις και τα παντα..Place d'Italie έχω μείνει και εγώ, είπα μη το προτείνω μη τυχόν δε τις βολεύει για τα κεντρικά αξιοθέατα.
Πάντως για περιοχές διαμονής στο Παρίσι το έχουμε εξαντλήσει το θέμα..135 σελίδες...Μπορείς να πάρεις μια ιδέα εδώ..
Για ταξίδι Τρίτη με Κυριακή και δρομολόγια
Συμφέρει η εβδομαδιαία navigo την οποία βγάζω από το αεροδρόμιο μόλις φτάσω. Σωστά?
- αεροδρόμιο - Λούβρο
- Λούβρο - Disneyland
- Λούβρο - Βερσαλλίες
- Λούβρο - αεροδρόμιο
- ΣΥΝ οποίες κοντινές διαδρομές προκύψουν με μετρό
Φωτογραφία πρέπει να έχω μαζί μου ή μου βγάζουν εκεί?