taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Σε καμία περίπτωση μη φας στη Μονμάρτη. Πιο τουριστ τραπ από τα εστιατόρια εκεί, πεθαίνεις.
Κοίτα, είμαι σε άλλη φάση. Έχω κάτι δεκαετίες στην πλάτη παραπάνω από σένα, και δε διαννοούμαι να είμαι στο Παρίσι και να μη φάω σε εστιατόριο ΚΑΘΕ βράδυ, και με παίρνει να διαθέσω και κάτι παραπάνω σε κάθε γεύμα. Άρα, δεν είμαι ο άνθρωπος να σου δώσει πληροφορίες για εστιατόρια, γιατί το πιο πιθανό είναι πως μετά θα με βρίζεις...Χμμμ. Κλασσικά
Κάτι πιο συγκεκριμένο να προτείνεις?
Εννοείται, Παρίσι είναι, αν δεν έχεις και πολλές εμπειρίες και μέτρο σύγκρισης για τη Γαλλική κουζίνα, όλα καλά θα σου φανούν (με τα προφανή μέτρα αυτοπροστασίας: Αν π.χ. έχει ένα τεράστιο κίτρινο Μ απ' έξω, δε μπαίνεις).Εμείς στο Παρίσι φάγαμε αρκετά καλά σε όλα τα μαγαζιά που πήγαμε (τουριστικά και μη). Τώρα για πιο φτηνό ( το έκανα 2 φορές), έκλεισα μέσω της groupon.fr. Ψάξε το λίγο εκεί και μπορεί να βρεις καλές προσφορές και σε καλά εστιατόρια.
p.s.: δεν τα έχει στα Αγγλικά, οπότε αν δεν καταλαβαίνεις τα Γαλλικά, καλό κουράγιο. (και εγώ το ίδιο έπαθα αλλά την βρήκα την άκρη).