Δεν το γνωριζω αλλα λογικα ναι. Παντως ειναι καλο αν μπορεσεις να εισαι εκει στις 9 γιατι θα σου περισσεψει χρονος απο τη μερα για να σπαταλησεις στο Παρισι. Ασε που συνηθως εισαι και πιο ανετα εκεινη την ωρα.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Να είσαι καλά!!
Ποιος σου το ειπε; Σπανια δεν υπαρχει διαφορα και συνηθως ειναι μεγαλη. Δες http://billetterie.auchan.fr/fr/edito?page=parc-disneyland-paris.htm .Φτάνω Τετάρτη πρωί κάνω βόλτα στα γύρω γύρω Πέμπτη - Παρασκευή λέω να πάω Disneyland μου είπαν ότι δεν έχει διαφορά με το αν τα κλείσω απτο ίντερνετ η με το να τα πάρω από εκεί.... Και μετά Σάββατο Κυριακή ότι προλάβω απτο υπόλοιπο Παρίσι. Κυριακή βράδυ φευγω
Update: επειδή κι άλλος μπορεί να έχει την ίδια απορία με εμένα, σε e-mail που έστειλα στο παλάτι μου απάντησαν τα εξής:Καλημέρα, μια ερώτηση για τις Βερσαλλίες θα ήθελα να κάνω. Προσπαθώντας να κλείσω εισιτήρια από internet επιλέγω ημέρα που θέλω και μου βάζει αυτόματα ώρα επίσκεψης στις 09:00. Είναι δεσμευτικό αυτό ή το βάζει ως ώρα έναρξης λειτουργίας του παλατιού? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Το ξεχασα πριν2) Να προτιμήσω βραδυνή κρουαζιέρα? Τί λέτε, δεν είναι πιο εντυπωσιακή ιδίως για τα παιδιά?
Ευχαριστωωωωω!!!
Προφανως εννοεις τα fnac προκειται για εναν ακουστικο οδηγο και ενα βιβλιο με χαρτες που εχουν κι εχουν μια προσφορα μεχρι τελος Μαρτιου 39€ (συμπεριλαμβανεται και το εισιτηριο) για καθε ενηλικα και 6€ για τα παιδια και δωρεαν για τα μωρα 0-2. Δεν ξερω να μπορεις να παρεις κατι αλλο. Αν τα naf ειναι κατι αλλο επισης δεν το ξερω.Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ καλός! Κάπου διάβασα πως στα naf μπορούμε να βγάλουμε εισητήρια για το Λούβρο και μηδενικά για τα παιδιά αναρωτιέμαι αν ισχύει.Αυτο που είπες με το Πάσχα με προβλημάτισε γιατί θα είμαστε εκεί από Σάββατο του Λαζάρου πολύ πρωί έως μεγάλη Τετάρτη πολύ αργά.Σκεφτομουν Παρίσι να είμαστε Σάββατο , Κυριακή, Τετάρτη.Την Τρίτη Βερσαλλίες (αν πάμε τελικά) και την Μεγαλη Δευτέρα Ντίσνεϋλαντ.Θα γίνεται χαμός;Ωχ
Την Τρίτη γιατί αποφεύγουμε τις Βερσαλλίες, έχει πολύ κόσμο; Με προβλημάτισες και με βοηθήσες ταυτόχρονα.
Μια χαρα ειναι αλλα η Μονμαρτη δεν ειναι και για παρα πολλες. Αν εχετε πολυ χρονο θα προτεινα να βαλετε καπου και μια βολτα σε Opera, Madeleine, Vendome.Σκέφτομαι το εξής πρόγραμμα, δέκτες διορθώσεις
Σάββατο (του Λαζάρου)φτάνουμε πολύ πρωί
Κήποι Λουξεμβούργου, Παναγία Παρισίων,Σεν Σαπελ, μουσείο Ορσέ (αν το προλαβαίνουμε ανοικτό αλλιώς βόλτα στην περιοχή Μαρε )
Κυριακή
Λούβρο, πλ Κονκόρντ, γέφυρα Αλεξάνδρου ΙΙΙ, αψίδα θριάμβου(φαγητό κάπου εκεί), πύργος Άιφελ (χωρίς ανάβαση)
Δευτέρα
Ντίσνεϋλαντ
Τρίτη
Βερσαλλίες, βραδινό γεύμα στο Μάρε
Τετάρτη(μεγάλη Τετάρτη)
Όλη μέρα Μονμάρτη
(Αναχώρηση αργά )
Ξερω γω Montparnasse, Quartier Latin, Bd Haussmann, Place de Clichy, Republique, Bastille κλπ.Ωραία ευχαριστώ πολύ, το συγκεκριμένο μουσείο το έχω στα υπόψιν αλλά δεν ξέρω πώς θα είναι οι ρυθμοί μας, αλλά και οι ουρές.(Μόνη μου θα έβλεπα τα διπλά ,αν δεις την ταξιδιωτική ιστορία μου στο Λονδίνο)Τα mcDo είναι αναπόφευκτα καθώς οι γευστικές προτιμήσεις των παιδιών είναι πολύ περιορισμένες.
Σε ποιά περιοχή προτείνεις να πάμε για βραδινό γεύμα;Θα μένουμε ακριβώς στην στάση του Μετρό Porte de Vanves.
Γιατί στην αρχή είπες να αποφύγουμε τις Βερσαλλίες την Τρίτη; Μήπως πρέπει να το αλλάξουμε;