i love travels
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- καλοκαιρινές διακοπές!!!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αμερική
Τον δέκατο μήνα του 2014 με ειχε πιασει νοσταλγία από το γαμήλιο ταξίδι και με ετρωγε το χερι μου να οργανώσω ταξιδάκι για τα Χριστουγεννα,και μάλιστα να αλλάξουμε χρόνο στον προορισμό μας μιας και δεν ειχε τυχει ποτέ να κάνουμε Πρωτοχρονιά στο εξωτερικό.Πέσανε ιδέες στο τραπέζι και καταλήξαμε...Πολωνία!Βαρσοβία και Κρακοβία θαταν οι προορισμοί μας.Ενθουσιασμένη μέχρι αρχες Νοέμβρη τα ειχαμε όλα έτοιμα,και τα πιο πολλά από αυτά με μη επιστρέψιμη χρέωση.Στις 17 Νοέμβρη σκάει η χαρμόσυνη βόμβα...Είμαι έγκυος!!!!!Δεν μπορω να πω οτι έτυχε.Οχι,προσπαθουσαμε γενικά μιας και μετά από τόσα χρόνια που είμαστε μαζί και παντρευτηκαμε, μόνο ένα μωράκι θα προσπαθούσε να μας ολοκληρώσει σαν ανθρώπους.Εννοειται οτι οι περισσότεροι θεωρουσαν οτι θα ακυρωσουμε το ταξίδι.Με την ψυχραιμία που είχα και με την ιδέα "ευτυχισμένη μαμά=ευτυχισμένο μωρό" απαντουσα σε όλους ένα ξερό "ότι πει η γυναικολόγος μου".Τελικά η απάντηση της γιατρου ήταν "το αεροπλάνο δεν κανει κακό στο μωρό,είναι ασφαλέστατος τρόπος μετακίνησης,φόρα ελαστικές κάλτσες στο ταξίδι,αν πιαστείς κάνε και καμιά βολτα στον διάδρομο του αεροπλάνου και ζησε εκει 1 ζωή εγκυου,μην τρως σαλάτες απο ρεστοράν ή μπουφεδες και καλά ψημένα τα κρέατα".Οποτε δεν ακυρώσαμε τίποτα και το ταξιδι εγινε κανονικότατα.Μετά απο τόσο καιρό λοιπόν και περιμένοντας να ταισω τον μπέμπη μου αποφάσισα να γράψω την ταξιδιωτική μου εμπειρία.Δεν θα σας πω πολλά σε σχεση με τα ωραρια-εισιτηρια κλπ γιατί ολα αυτα αναφέρονται με λεπτομέριες στην κοινότητα μας (ετσι οργανώθηκα και εγω),θελω να σας πω το πως ειναι να ταξιδευεις σε "ενδιαφερουσα" ,τα συναισθήματα,και φυσικά τα δικά μου tips για Κρακοβία-Βαρσοβία!