paefstra
Member
Η επιλογη να πληρωσεις εκει ειναι η επιλογη σου. Μπορεις να ρωτησεις με μηνυμα το καταλυμα αν δεχεται καρτα, που θα ηταν απιθανο να μη δεχεται αφου η hotels συνηθως δεν εχει ιδιωτικα διαμερισματα.
Μμμμ... δεν είμαι και τόσο σίγουρος.που θα ηταν απιθανο να μη δεχεται αφου η hotels συνηθως δεν εχει ιδιωτικα διαμερισματα.
Στην αρχη της κρατησης εχει επιλογη η κρατηση ειναι για μενα η οχι (κατι τετοιο)μου βγάζει αυτό το μήνυμα : Έχετε 1 κράτηση για τις ίδιες ημερομηνίες για το επερχόμενο ταξίδι σας από 18 Σεπ έως 21 Σεπ. Παρακαλούμε όσες δε χρειάζεστε ώστε οι οικοδεσπότες σας να κάνουν τον προγραμματισμό τους - και εσείς να εξοικονομήσετε χρήματα!
Καλησπέρα. Οχι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Απλά υπενθύμιση σου στέλνει το booking για την άλλη κράτηση.μου βγάζει αυτό το μήνυμα : Έχετε 1 κράτηση για τις ίδιες ημερομηνίες για το επερχόμενο ταξίδι σας από 18 Σεπ έως 21 Σεπ. Παρακαλούμε όσες δε χρειάζεστε ώστε οι οικοδεσπότες σας να κάνουν τον προγραμματισμό τους - και εσείς να εξοικονομήσετε χρήματα!
Δεν υπαρχει κανενα θεμα ,απλα η booking θελει να αποφυγει τις πολλαπλές κρατησεις ,να δεσμεύει δλδ ενα ατομο πολλα καταλύματα μεχρι αν αποφασισει σε ποιο θα παει.Kαλησπέρα. έκανα κράτηση στο booking και θέλω να κάνω άλλη μία για τρίτο άτομο με τη δική μου κάρτα. Θα υπάρχει πρόβλημα αν συνεχίσω ή θα μπερδευτούν στο οτέλ ?Ευχαριστώ
μου βγάζει αυτό το μήνυμα : Έχετε 1 κράτηση για τις ίδιες ημερομηνίες για το επερχόμενο ταξίδι σας από 18 Σεπ έως 21 Σεπ. Παρακαλούμε όσες δε χρειάζεστε ώστε οι οικοδεσπότες σας να κάνουν τον προγραμματισμό τους - και εσείς να εξοικονομήσετε χρήματα!
Καλησπέρα,δοκίμασε αυτό F9FA4B68 ή αυτό E049e200.Ελπίζω κάποιο απο τα δυο να δουλέψειΓεια σας
Θέλω να κλείσω 2 ξενοδοχεία.
Έχει κανείς κωδικό από βοοκινγκ που να μην το χρειάζεται και να μου το δώσει για να έχω κάποια έκπτωση;
Ευχαριστώ
Δε δουλεψαν δυστυχώςΚαλησπέρα,δοκίμασε αυτό F9FA4B68 ή αυτό E049e200.Ελπίζω κάποιο απο τα δυο να δουλέψει