Να πεις ότι δεν το γραψα...Το amoma.com μόλις χρεωκόπησε...είχα κλείσει για Μιλάνο κ τώρα ο θεός βοηθός...
Δες ποιό πραγματικό πρακτορείο είναι πίσω από την κράτησή σου, και επικοινώνησε μαζί τους.Το amoma είναι ένα Ρουμάνικο site για το οποίο κατά τη γνώμη μου χρειάζεται επιφύλαξη, καθώς είναι μεταπωλητής υπηρεσιών άλλων booking engines (κι όχι απευθείας των ξενοδοχείων): https://www.tripadvisor.co.nz/ShowT...eliable_for_hotel_Booking-Bargain_Travel.html
Όταν το ξενοδοχείο δέχεται δωρεάν παιδί στο δίκλινο στο ίδιο κρεβάτι, το γράφει το booking.Δες λίγο τους όρους στα δίκλινα που σου προτείνει και το πιθανότερο είναι αυτό. Αυτό για το Booking.
Δεν έγραψα κάτι διαφορετικό.Όταν το ξενοδοχείο δέχεται δωρεάν παιδί στο δίκλινο στο ίδιο κρεβάτι, το γράφει το booking.
Δεν μπορεί να πάει στο ξενοδοχείο και να τους πει "είχα δηλώσει 2 ενήλικες στην κράτηση και έφερα και το παιδί μαζί". Τουλάχιστον δεν το έχω ακούσει ποτέ.
Αυτό σημαίνει ότι το παιδί πρέπει να το δηλώσει κατά την διάρκεια της αναζήτησης.
Εκτός αν κλείσει με δωρεάν δικαίωμα ακύρωσης και στείλει το request για το παιδί να κοιμηθεί δωρεάν μαζί τους και το δεχτούν.
Όπως και να έχει πρέπει να φαίνεται μέσω κράτησης του booking ότι θα έχουν παιδί, αλλιώς μπορεί να έχουν πρόβλημα (ανάλογα τους όρους του ξενοδοχείου)
Έχεις δίκιο φίλε λάθος δικό μου, άλλο διάβασα (μην παρεξηγείς το διάβασα στα ΜΜΜ στα γρήγορα από κινητό) σόρρυΔεν έγραψα κάτι διαφορετικό
Αυτό ακριβώς αναρωτιέμαι.Κατάλαβα πλέον τι παίζει, απλά μου φαίνεται περίεργο να θεωρούν φυσιολογικό να κοιμηθείς με ένα 5χρονο σε διπλό κρεβάτι κι ενώ έχω βάλει στην αναζήτηση 3 άτομα. Πιο πολύ σαν απορία το έγραψα, τί έχει συμβεί και σε σας. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις πάντως.Δεν έγραψα κάτι διαφορετικό.
Αν κατάλαβα καλά αναρωτιέται γιατί ενώ αναζητά για τρία άτομα, της δίνει μερικά αποτελέσματα σε δίκλινα. Η δική μου εμπειρία λέει ότι συνήθως αυτό γίνεται γιατί δέχεται το παιδί δωρεάν (λόγω ηλικίας) στο ήδη υπάρχον κρεβάτι. Εννοείται ότι η αναζήτηση - κράτηση πρέπει να είναι για 3 άτομα.
Μου απάντησαν στο μέιλ που τους έστειλα ότι μπορούν να αναβαθμίσουν το δωμάτιο σε family με 15 ευρώ.Το αντιμετώπισα κι εγώ ειδικά στη Σιγκαπούρη. Επικοινώνησα με ουκ ολίγα ξενοδοχεία για τη διευκρίνιση και δεν προσφέρουν extra bed για τον μικρό στην ίδια τιμή. Αναγκαστικά τρίκλινο με την ανάλογη επιβάρυνση.
Φαντάζομαι υπολογίζουν κι αυτή την παράμετρο, για κάποιον που θέλει να το κάνει έτσι, για λόγους οικονομίας.Αυτό ακριβώς αναρωτιέμαι.Κατάλαβα πλέον τι παίζει, απλά μου φαίνεται περίεργο να θεωρούν φυσιολογικό να κοιμηθείς με ένα 5χρονο σε διπλό κρεβάτι κι ενώ έχω βάλει στην αναζήτηση 3 άτομα. Πιο πολύ σαν απορία το έγραψα, τί έχει συμβεί και σε σας. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις πάντως.