theonipapadim
Member
Καλή ιδέα paefstra
Φυσικα! Πoλύ αξιόπιστο..Μια ερωτηση....βρισκω σε πολυ καλη τιμη ενα ξενοδοχειο στη Φλωρεντια για Νοεμβριο στο destinia.com. Να το εμπιστευτω? Το εχει χρησιμοποιησει κανεις? Πηγα αρκετες σελιδες πισω στο θεμα αλλα δε βρηκα κατι.
Το συγκεκριμένο site είναι μόνο για χρήση μέσω κινητού ή μπορείς και μέσω υπολογιστή? Το κατέβασα ήδη στο κινητό, αλλά κλικάροντας στην παραπάνω διεύθυνση που επισυνάπτεις δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κράτηση ξενοδοχείου μέσω υπολογιστή. Μήπως κάνω κάτι λάθος?βρήκα μέσω του scyscanner μια απίστευτη προσφορά σε ξενοδοχείο απο την σελίδα https://hot.es,
Σ' ευχαριστω! Μιας που το χρησιμοποιησες...να σε ρωτησω: προπληρωνεις οολο το ποσο με την κρατηση? Και αν ακυρωσεις μεσα στο διαστημα της δωρεαν ακυρωσης, σου τα επιστρεφουν πισω? Πως ακριβως λειτουργει?Φυσικα! Πoλύ αξιόπιστο..
Εγω εκλεισα πέρσι για Μιλάνο ένα 5* στο κέντρο Duomo τον Δεκέμβρη και το βρήκα για 3 βράδυα 335 το δωματιο ενώ στο booking ήταν 1700!!
θα το τσεκαρω και θα σου πω...δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κράτηση ξενοδοχείου μέσω υπολογιστή. Μήπως κάνω κάτι λάθος?