Georgi1964
Member
καλα κανεις ομως το booking ειναι καλυτεροΠάντως εγώ έκλεισα δωμάτια από το allabouthotels και από το Venere και είμαι ευχαριστημενος και από τα δύο
καλα κανεις ομως το booking ειναι καλυτεροΠάντως εγώ έκλεισα δωμάτια από το allabouthotels και από το Venere και είμαι ευχαριστημενος και από τα δύο
Το booking έχει όνομα αλλά πλέον έχει ακριβυνει. Τα δύο αυτά sites δεν τα είχα ξαναδοκιμασει και ήμουν επιφυλακτικος. Ήταν μάλιστα αρκετά μεγάλη η διαφορά από το booking. 50-60€ δεν είναι αμελητεο πόσο όταν μιλάμε για ακριβώς το ίδιο ξενοδοχείο.καλα κανεις ομως το booking ειναι καλυτερο
οταν ειμαστε 100% οτι θα μεινουμε σε αυτο το ξενοδοχειο τοτε ναι συμφωνω.Τον τελευταίο χρόνο έχω δει σημαντικές διαφορες και προτιμω να κλείνω απευθείας από τα sites των ξενοδοχείων
εδω ειναι μια κοροιδια.Μη επιστρέψιμη τιμή
• Περιλαμβάνει πρωινό
που ακριβως εγκειται η κοροιδια? Δεν ειναι σαφεις οι οροι πριν κλεισεις?Το μονο που δεν μου αρεσει προσωπικα στο booking ειναι οταν βλεπω για καποια δωματια που γραφουν
εδω ειναι μια κοροιδια.
Το μονο που δεν μου αρεσει προσωπικα στο booking ειναι οταν βλεπω για καποια δωματια που γραφουν
Μη επιστρέψιμη τιμή
• Περιλαμβάνει πρωινό
εδω ειναι μια κοροιδια.
Και θελεις να μου πεις οτι την συμφωνια μεταξυ τους την κανει μια ηλικιωμενη γυναικα η αντρας .Αυτοι μονο τις υπογραφες τους θα βαλουν και τιποτε αλλο.
Για ποιο λογο τοτε η booking μου λεει οτι αυτοι ειναι οι οροι και η ιδιοκτητρια μου λεει οτι εγω θελω να μου στειλετε προκαταβολη ενα ποσο,μεχρι 25% και αν για καποιο λογο αλλαξετε γνωμη εγω τα λεφτα θα σας τα επιστρεψω.Απλως να με ειδοποιησετε πιο νωρις ,μεχρι 2 εβδομαδες.Και μια εβδομαδα να ειναι πριν εγω τα λεφτα θα σας τα επιστρεψω.
Και για οτι υπαρχει στο booking τετοιος ορος αυτη εχει αγνοια.
Ποιον θελεις να πιστεψω την ιδιοκτητρια η το booking ;
Σε πολλά sites ξενοδοχείων γίνεται δωρεαν ακυρωση της κράτησηςοταν ειμαστε 100% οτι θα μεινουμε σε αυτο το ξενοδοχειο τοτε ναι συμφωνω.
Οταν ομως τα σχεδια μας αλλαζουν καθε μερα τοτε τι κανουμε ;
Υπαρχουν πολλες περιπτωσεις οταν εκλεισαν απευθειας με το ξενοδοχειο που η τους χρεωσαν παραπανω η δυσκολευτηκαν να παρουν τα λεφτα τους πισω οταν θελουν να γινει ακυρωση.
Το μονο που δεν μου αρεσει προσωπικα στο booking ειναι οταν βλεπω για καποια δωματια που γραφουν
εδω ειναι μια κοροιδια.
Και γνωριζω προσωπικα που καποιοι ιδιοκτητες νοικιαζουν τα δωματια τους μεσο booking και δεν γνωριζουν τιποτα για αυτον τον ορο στο συμβολαιο τους .(απο οτι καταλαβα εδω φταινε αυτοι που κανουν τα συμβολαια.Κατι δικηγορικα γραφεια η μεσιτες )Δεν γνωριζω τις λεπτομερειες πως γινονται τα συμβολαια μεταξυ ξενοδοχειου η δωματιων και booking , ομως μπορω να καταλαβω οταν η ιδιοκτητρια η ο ιδιοκτητης μου λεει ψεματα.
στα σαιτ πολλα μπορουν να γραφουν.Στην πραγματικοτητα ομως υπαρχουν και οι μη επαγγελματιες.Ειναι να μην σου τυχει.Σε πολλά sites ξενοδοχείων γίνεται δωρεαν ακυρωση της κράτησης
εκτος αν μας απαγορευεται να γραφουμε τις γνωμες σαςΜη επιστρέψιμη τιμή• Περιλαμβάνει πρωινό