Σε παρακαλώ θερμά να μη γράφεις με κεφαλαία. Το λέει εξάλλου σε όλες τις φόρμες εισαγωγής μηνυμάτων.ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ!ΜΑΙ ΑΠΛΗ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ.ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 4/4 ΕΚΑΝΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΤΟ YEGGO.COM ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΙΑΣ ΜΟΥ(ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΧΡΕΩΘΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ).ΘΑ ΠΑΩ ΜΙΛΑΝΟ ΑΠΟ 14/5 ΜΕΧΡΙ 19/5.ΧΘΕΣ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ MAIL ΚΑΙ ΖΗΤΑΓΕ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΦΑΞ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΟΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ.ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΡΑΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ Η ΜΗΠΩΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ
το καλύτερο site πρέπει να έχει και τις καλύτερες τιμές και δε νομίζω ότι για ευρώπη ισχυε κάτι τέτοιο, αν και τελευταία έχει βελτιώσει θεαματικά τις τιμές τουΓια μένα το καλύτερο site, μέχρι τώρα, είναι το expedia.co.uκ. Το χρησιμοποιω τα τελευταία 7-8 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα. Πάντα βέβαια σε συνδιασμό με το tripadvisor.com όταν ψάχνω για ξενοδοχείο.