• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Μηχανές Αναζήτησης Πτήσεων

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Τα ταξιδιωτικα γραφεια μπορουν να κανουν την εξυπηρετηση για κρατηση απο internet και η προμηθεια τους ειναι γυρω στα 20 με 25 ευρω συνηθως.
Οκ...τα συμπλήρωσες τα 20, ελπίζω να μας αφήσεις να ηρεμήσουμε τώρα!

manelaki

Member
myair.com, fly all over Italy and Europe at sensational prices
και αυτο εχω ακουσει...κοιταξτε το...
μια φορα ο πατερας μου ειχε κλεισει μια προσφορα με 4 ευρω για 2 ατομα πηγαινε-ελα!!!....ηταν βεβαια μονο για ενα τριημερο στην ιταλια αλλα δεν παυει να'ναι WOW!...απ'οτι βλεπω ομως πραγματοποιει δρομολογια μονο για ιταλια..

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
και αυτο εχω ακουσει...κοιταξτε το...
μια φορα ο πατερας μου ειχε κλεισει μια προσφορα με 4 ευρω για 2 ατομα πηγαινε-ελα!!!....ηταν βεβαια μονο για ενα τριημερο στην ιταλια αλλα δεν παυει να'ναι WOW!...απ'οτι βλεπω ομως πραγματοποιει δρομολογια μονο για ιταλια..

Mmmm δεν θα τολεγα οτι αξιζει...

manelaki

Member
γιατι ..?καλα δεν ξερω κιολας ουτε εχω πεταξει ποτε..λεω απλα τι ειχαμε πετυχει μια φορα και ισως καποιον να τον συμφερει σε περιπτωση που το ξαναπετυχει.

ELGEO2

Member
Επόμενο Ταξίδι
μπαγκλαντες
Ταξίδι-Όνειρο
πέρασμα καρακορουμ
ψαχνω να βρω το site που βαζουμε κρατος και πολη και μας δειχνει ποιες αεροπορικες εταιρειες πετανε απο εκει και προς ποια αεροδρομια...το ειχα παλαιοτερα αλλα το ξεχασα...εαν θυμαμαι ηταν και στα ελληνικα......ευχαριστω ....

Blondeamon

Member
Aς κάνει καποιος mod edit το 1ο post με ολα τα καλα links, ωστε να είναι άμεσα διαθεσιμα και μαζεμενα.

ELGEO2

Member
Επόμενο Ταξίδι
μπαγκλαντες
Ταξίδι-Όνειρο
πέρασμα καρακορουμ
σας ευχαριστω για την γρηγορη ενημερωση ....:clap::clap: να ειστε καλα

fourkas

Member
Επόμενο Ταξίδι
... που άραγε ...
Ταξίδι-Όνειρο
Καραιβική για ένα μήνα
ΕΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ
Flugsupermarkt.com - Bekannt aus der TV Werbung. Flug-Suchmaschine

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ SITE ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ.

ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΟΤΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΔΙΝΕΙ ΑΛΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

vmanos2

New Member
Καλησπέρα σε όλους σας,
Κάθε φορά που ψάχνω εισιτήρια μπαίνω σε μια από τις μηχανές αναζήτησης πτήσεων και ψάχνω.. Επειδή όμως οι τιμές αλλάζουν αναγκάζομαι να μπαίνω πολλές φορές. Απορώ αν υπάρχει κάποια εφαρμογή ή κάποιο site που να του δίνεις τα κριτήρια που θες και αν βρει κάποια πιο φτηνή τιμή να σου στέλνει email ή να δίνει rss ή κάποιο notification…
Αν κάποιος από εσάς γνωρίζει κάτι…

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα