Το ζητούμενο είναι να μην βάζω ούτε προορισμό ούτε ημερομηνία αλλά να μου εμφανίζει όλους τους προορισμούς με αναχώρηση π.χ από Αθήνα με αναχώρηση Παρασκευή μετά την 17:00 και επιστροφή στην Αθήνα μετά την 22:00. Το dohop.com το κάνει (μου δίνει δηλαδή όλα τα δρομολόγια που ξεκινούν από Αθήνα σε αύξουσα τιμή οποιαδήποτε Παρασκευή του χρόνου) αλλά δεν μου δίνει την ώρα που αναχωρεί η πτήση. Πάντως παρόλα αυτά έστω και έτσι με βοηθάει.
Καλησπέρα παιδιά..
Έχω κλείσει ένα αεροπορικό εισιτήριο για Αυστραλία τον Νοέμβρη, και μου φάνηκε καλή η ιδέα της kiwi : εγγυάται ότι σε περίπτωση που χάσεις το αεροπλάνο αναλαμβάνουν να σου βρούνε εισιτήριο και αν χρειαστεί να σου πληρώσουν διαμονή σε ξενοδοχείο κτλ κτλ.. μου φάνηκε καλό..
και τυχαία λέω (αφού το έκλεισα) ας δω κανένα review για αυτό το ταξιδιωτικό γραφείο.. όλες οι βαθμολογίες ήταν ψιλοχάλια και τα σχόλια πολύ άσχημα..
έτσι θα ήθελα να ακούσω και από σας εδώ την άποψή σας ή την εμπειρία σας με την kiwi.. (γιατί έχω αρχίσει να παρα-αγχώνομαι μην ξεμείνω σε καμιά Σιγκαπούρη ή σε κανένα Μπαλί που είναι οι ανταποκρίσεις μου.. ωχ Θεε μου)
Καλημέρα! Σε ευχαριστώ για την απάντηση..Εξαιρετικά κακή εταιρεία. Το Φεβρουάριο είχα κλείσει για πρωτη φορα αεροπορικά εισιτήρια με kiwi για αρκετές εσωτερικές πτήσεις στην Κολομβία. Οι πραγματικες ώρες των πτήσεων ήταν διαφορετικές από αυτές των εισιτηρίων σε κάποιες περιπτώσεις και δεν είχαμε καμία ενημέρωση ηλεκτρονικά απο την kiwi για αυτό. Οπότε σε μια πτήση αν δεν το βλέπαμε μόνοι μας θα είχαμε χάσει την πτήση και μετά την ανταπόκριση για Ελλάδα...Καθόλου καλή εντύπωση...
Η αεροπορική(ποιά είναι ; ) θα σου πεί πήγαινε στον travel agent αφού δεν έκλεισες το εισιτήριο κατευθείαν με αυτήν.Καλημέρα! Σε ευχαριστώ για την απάντηση..
Έστω ότι μπορώ να διορθώσω τώρα κάτι, ή να το πω καλύτερα για να είμαι προετοιμασμένη για τα χειρότερα, ΑΝ αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα κατά την διάρκεια του ταξιδιού και απευθυνθώ στην ίδια την αεροπορική εταιρία, θα με εξυπηρετήσουν άραγε ή θα μου πούνε "τράβα τώρα στον travel agent"? Θα σώσω τίποτα λες?
Νομίζω βέβαια ότι απαξ και έχει ξεκινήσει το ταξίδι το εισιτήριο πηγαίνει στον έλεγχο της αεροπορικής, οπότε θα μπορούν να σας δώσουν εναλλακτικές εκείνοι.Η αεροπορική(ποιά είναι ; ) θα σου πεί πήγαινε στον travel agent αφού δεν έκλεισες το εισιτήριο κατευθείαν με αυτήν.
Γίνετε πάντα αυτό;Είναι σίγουρο;Νομίζω βέβαια ότι απαξ και έχει ξεκινήσει το ταξίδι το εισιτήριο πηγαίνει στον έλεγχο της αεροπορικής, οπότε θα μπορούν να σας δώσουν εναλλακτικές εκείνοι.
To kayak νομίζω έχει αυτήν την επιλογή (ως explore) αλλά πρέπει πρώτα να κάνεις εγγραφή (είναι δωρέαν).Το ζητούμενο είναι να μην βάζω ούτε προορισμό ούτε ημερομηνία αλλά να μου εμφανίζει όλους τους προορισμούς με αναχώρηση π.χ από Αθήνα με αναχώρηση Παρασκευή μετά την 17:00 και επιστροφή στην Αθήνα μετά την 22:00. Το dohop.com το κάνει (μου δίνει δηλαδή όλα τα δρομολόγια που ξεκινούν από Αθήνα σε αύξουσα τιμή οποιαδήποτε Παρασκευή του χρόνου) αλλά δεν μου δίνει την ώρα που αναχωρεί η πτήση. Πάντως παρόλα αυτά έστω και έτσι με βοηθάει.
Εγώ έχω κλείσει κάποιες φορές και δεν είχαμε πρόβλημα. Νομίζω η χειρότερη που μου έχει τύχει και δεν την χρησιμοποιώ ξανά είναι η bravoflyΚαλησπέρα παιδιά..
Έχω κλείσει ένα αεροπορικό εισιτήριο για Αυστραλία τον Νοέμβρη, και μου φάνηκε καλή η ιδέα της kiwi : εγγυάται ότι σε περίπτωση που χάσεις το αεροπλάνο αναλαμβάνουν να σου βρούνε εισιτήριο και αν χρειαστεί να σου πληρώσουν διαμονή σε ξενοδοχείο κτλ κτλ.. μου φάνηκε καλό..
και τυχαία λέω (αφού το έκλεισα) ας δω κανένα review για αυτό το ταξιδιωτικό γραφείο.. όλες οι βαθμολογίες ήταν ψιλοχάλια και τα σχόλια πολύ άσχημα..
έτσι θα ήθελα να ακούσω και από σας εδώ την άποψή σας ή την εμπειρία σας με την kiwi.. (γιατί έχω αρχίσει να παρα-αγχώνομαι μην ξεμείνω σε καμιά Σιγκαπούρη ή σε κανένα Μπαλί που είναι οι ανταποκρίσεις μου.. ωχ Θεε μου)