echo2011
Member
www.budgetfly.com. Έχει κανείς εμπειρία από αυτό το site κρατήσεων; To skyscanner το εμφανίζει και έχει αρκετή διαφορά στην τιμή..
Σχεδόν όλα τα ελληνικά ταξιδιωτικά γραφεία που εχω δοκιμάσει ,ποτε δεν αντιμετώπισα προβλημα (petas,travelplan,travelplane24,viva κλπ)Η καλύτερη μηχανή αναζήτησης αεροπορικών εισιτηρίων είναι η www.skyscanner.com ,κάνει σύγκριση πολλών ταξιδιωτικών γραφείων και βγάζει πολύ καλές τιμές. Αν θέλετε να απευθυνθείτε αμέσως σε ταξιδιωτικά γραφεία προτείνω το www.petas.gr ή www.travelplan.gr
Δεν γεννηθηκε ακομα..εξαρταται τι ψαχνεις. Ολα τα τσαμπε που εχω κλεισει το σκαισκαννερ ουτε μυρωδια δεν ειχε παρει. Πολυ και ποικιλο ψάξιμο σε πολλες μηχανες φέρνουν το επιθυμητο αποτελεσμα σε ταξιδια με μακρινους προορισμους, ασυνηθιστους η open jaw κλπ.Η καλύτερη μηχανή αναζήτησης αεροπορικών εισιτηρίων...
Θα διαφωνίσω μαζί σου έχω βρει φοβερές και εξωπραγματικές τιμές και εσωτερικούς και για εξωτερικούς προορισμούς.Επίπλεον η skyscanner κάνιε σύγκριση τιμών και των εταιριών ryanair και easyjet. Ένα κόλπο για να βρίσκεις φθηνές πτήσεις είναι να μην βάζεις συγκεκριμένες ημερομηνίες ή προορισμούς.Δηλαδή πατάς στις ημερομηνιές ολόκληρο μήνα αν έχεις συγκεκριμένο μήνα για το ταξίδι είτε να βάλεις προορισμό ταξιδιού παντού.Προσπάθησε το έτσι και θα με θυμηθείς!Δεν γεννηθηκε ακομα..εξαρταται τι ψαχνεις. Ολα τα τσαμπε που εχω κλεισει το σκαισκαννερ ουτε μυρωδια δεν ειχε παρει. Πολυ και ποικιλο ψάξιμο σε πολλες μηχανες φέρνουν το επιθυμητο αποτελεσμα σε ταξιδια με μακρινους προορισμους, ασυνηθιστους η open jaw κλπ.