greg_thess
Member
ο φίλος μας υποθέτω ότι πετάει από Θεσσαλονίκη.
Nαι πήρε ξεχωριστό μέιλ. Εγώ πήρα και από το τραβεπλάνετ κι από τη ράιαν (αλλά μόνο το πήγαινε ήταν στο μέιλ της ράιαν).Ο φίλος σου πήρε ξεχωριστό e-mail για τα δύο πρώτα εισιτήρια(πήγαινε-έλα);
Εσύ άλλο e-mail από travelplanet+e-mail από εταιρεία για δύο εισιτήρια(πήγαινε) επιπλέον;
Οι κωδικοί κράτησης/εισιτηρίων είναι διαφορετικοί;
Επικοινώνησε με την Τράπεζα να δείς πόσες χρεώσεις γίνανε στην κάρτα και μετά αν γίνανε τρείς χρεώσεις κάνε αμφισβήτηση συναλλαγής για να είσαι καλυμμένη από την Τράπεζα.Και μετά επικοινωνία με την εταιρεία(στείλετε τους ένα e-mail για να υπάρχει και γραπτά).Και ελπίζω να βρείς άκρη καθώς η εταιρεία είναι λίγο δύσκολη στην επικοινωνία.
ΣΤην τραπεζα εχει γινει χρεωση 150 ευρω (δλδ τα εισιτηρια πηγαινελα απο το τραβελπλανετ) που χρεωθηκαν στο λογαριασμο μου. Αυτο μου το λεει και το μειλ.Στην τράπεζα έχει γίνει μια χρέωση(η πρώτη που θέλετε για την ράιαν) και μια δέσμευση(για το τράβελπλανετ).Σωστά;΄Εως εδώ είμαστε εντάξει.
Εχεις και ένα μαίηλ για εισιτήρια που δεν θέλεις.Για αυτά δεν υπάρχει προς το παρόν χρέωση ή δέσμευση.Περιμένε να δείε τι θα γίνει και μετά ξεκίνα ενέργειες με τράπεζα και εταιρεία.