19 Μαϊου 2008 #25 monter Member Μηνύματα 130 Likes 5 Επόμενο Ταξίδι ΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΓΛΑΣΚΩΒΗ Ταξίδι-Όνειρο ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ-Ν.ΖΗΛΑΝΔ και δεν ερχεσε? απλα θα κοστισει.
20 Μαϊου 2008 #26 monter Member Μηνύματα 130 Likes 5 Επόμενο Ταξίδι ΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΓΛΑΣΚΩΒΗ Ταξίδι-Όνειρο ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ-Ν.ΖΗΛΑΝΔ μαλλον κι εγω θα εχω 2 εξτρα εισητηρια για το ελλαδα -σουηδια. αλλα θα ειναι αλμυρουτσικα λογω κατηγοριας θεσης 2.
μαλλον κι εγω θα εχω 2 εξτρα εισητηρια για το ελλαδα -σουηδια. αλλα θα ειναι αλμυρουτσικα λογω κατηγοριας θεσης 2.
20 Μαϊου 2008 #28 monter Member Μηνύματα 130 Likes 5 Επόμενο Ταξίδι ΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΓΛΑΣΚΩΒΗ Ταξίδι-Όνειρο ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ-Ν.ΖΗΛΑΝΔ manchester96 said: ΤΙ ΤΙΜΗ ΠΑΝΕ? κλικ για όλη την παράθεση... σου εστειλα pm .
31 Μαϊου 2008 #29 monter Member Μηνύματα 130 Likes 5 Επόμενο Ταξίδι ΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΓΛΑΣΚΩΒΗ Ταξίδι-Όνειρο ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ-Ν.ΖΗΛΑΝΔ παιδια οποιος θελει 2 εισητηρια ελλαδα σουηδια category 2 ας με ενημερωσει.
6 Ιουνίου 2008 #30 athanasios New Member Μηνύματα 4 Likes 0 Επόμενο Ταξίδι Παρίσι Ταξίδι-Όνειρο Αρκτική Έχω 3 εισιτήρια για το παιχνίδι Ελλάς-Σουηδία στις 10 ιουν.
7 Ιουνίου 2008 #31 J johnz New Member Μηνύματα 2 Likes 0 Επόμενο Ταξίδι Italia.reggio callabria Ταξίδι-Όνειρο Hawai μήπως ξέρετε που μπορώ να ρωτήσω απο που ξεκινάνε τα πουλμαν για Σαλτσμπουρκ?δηλαδή να παω οργανομένα...η αν καποιοσ απο εσας δινει κανένα ασ με ενημεροση η αν μπορω να βρω απο καπου...
μήπως ξέρετε που μπορώ να ρωτήσω απο που ξεκινάνε τα πουλμαν για Σαλτσμπουρκ?δηλαδή να παω οργανομένα...η αν καποιοσ απο εσας δινει κανένα ασ με ενημεροση η αν μπορω να βρω απο καπου...
7 Ιουνίου 2008 #32 monter Member Μηνύματα 130 Likes 5 Επόμενο Ταξίδι ΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΓΛΑΣΚΩΒΗ Ταξίδι-Όνειρο ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ-Ν.ΖΗΛΑΝΔ απο που θα πας σαλτζμπουργκ? απο μοναχο η βιεννη? ισος μπορω να σε βοηθησω.