ThanasisU2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Brno
- Ταξίδι-Όνειρο
- RTW
η US?!!! εχεις κανει υπεραντλαντικο με αλλη? μακρια απο μας..ερειπια αεροσκαφη,πενταβρωμικα,αθλιο φαγητο,IFE 3ο κοσμικο,αγενεις συνοδοι..2 υπεραντλαντικα που προσπαθω να ξεχασω..Εχω ταξιδεψει με Olympic Airways(την παλια,οχι την Olympic Air),Aegean,SAS,Lufthansa,Swiss,Vueling,Macedonian Airlines(αυτη η παλια ελληνικη που εκλεισε το 2003),US Airways
Την χειροτερη την μοιραζονται 3:η παλια Ολυμπιακη,η Macedonian,και η SAS και μαλλον την κερδιζει η δευτερη.
Την καλυτερη η US Airways!
Οχι δεν εχω κανει με αλλη ειναι η αληθεια.Κοιτα,εγω ταξιδεψα σε μικρη ηλικια σχετικα οποτε δεν ειχα και μεγαλη εμπειρια και αυτο συνεβη 9 χρονια πριν(2003).Μπορει τοτε να ηταν διαφορετικα τα στανταρ.Παντως ομολογουμενως απο ολους τοτε ηταν παρα πολυ καλη.Μπορει τωρα να εχει χειροτερεψει.Εξαλλου δεν ξερω γιατι αλλα δεν ακουγεται πολυ τωρα τελευταια νομιζω!:xmas_confused:η US?!!! εχεις κανει υπεραντλαντικο με αλλη? μακρια απο μας..ερειπια αεροσκαφη,πενταβρωμικα,αθλιο φαγητο,IFE 3ο κοσμικο,αγενεις συνοδοι..2 υπεραντλαντικα που προσπαθω να ξεχασω..
Έλα ντε;Και ποιος ακριβώς ορίζει στις πόσες και ποιες πτήσεις μπορεί κάποιος να εκφέρει γνώμη?
Η θεματολογία του topic είναι ένας αχταρμάς αλλοπρόσαλλων απόψεων που σε καμία μα καμία περίπτωση δεν βοηθούν κάποιον να καταλήξει σε ασφαλές συμπέρασμα για το πια είναι καλή εταιρία ή όχι...Tι σχέση έχει πόσες φορές έχει ταξιδέψει κάποιος με τη θεματολογία του topic?
Και ποιος ακριβώς ορίζει στις πόσες και ποιες πτήσεις μπορεί κάποιος να εκφέρει γνώμη?
Τέτοια απολυτότητα δεν έχω δει ούτε στα σκληροπυρηνικά Airliners/Flyertalk...
Μα αυτό αν κατάλαβα καλά είναι και η όλη ουσία του topic... να βρεθεί κάποιος να σου εξηγήσει ότι π.χ πέταξες με ένα παλιό αεροπλάνο ή ότι η ΙΒ στις μακρινές τις διαδρομές είναι άθλια και καλό θα ήταν να την αποφύγεις... επίσης να μάθεις από κάποιον που έχει πείρα σε ένα δρομολόγιο πια εταιρία και γιατί να προτιμήσεις...Έλα ντε;
Εγώ πέταξα μια φορά με Iberia και ήταν άθλια εμπειρία.Ακόμα κι αν πετάξω άλλες 5-10 φορές και έχω διαφορετική,που αμφιβάλλω,θα πάψω να θυμάμαι την άθλια εκείνη φορά;
Άρα, καλύτερα νομίζω το ένα-θέμα-ανά-εταιρία μοτίβο που μέχρι πρότινος ακολουθύσαμε στο "Αεροπορικές Εταιρίες", παρά ένα θέμα σαν κι αυτό.Τώρα τι να συγκρίνω? Την Air Baltic που έκανα ένα Ρίγα-Στοκχόλμη μια φορά με την Continental που την έχω δει μόνο σε διηπειρωτικό? Δεν υπάρχει καλύτερη και χειρότερη εταιρία ΓΕΝΙΚΩΣ. Μόνο σε συγκεκριμένη γραμμή, ή σε ομοειδείς πτήσεις (π.χ. κοντινές εντός Ευρώπης) μπορεί να γίνει σύγκριση....