thgr
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Χαβάη
Όπως προείπατε με τους Τούρκους και τους Ιταλούς τους νότου.
Τα βλέπω και δίνω τα ρέστα μου...Μετα το ιστορικο πλεον,ρητο του Κων.Καραμανλη "ανηκομεν εις την δυση" ...
Τι;;; Σου φέρνουν και στην Αργεντινή οι ταβερνιάρηδες τασάκι ή έστω πλαστικό ποτηράκι με νερό για τη στάχτη και σου λένε "κρύψ' το, μη φάω πρόστιμο"; Πάω να βγάλω εισιτήριο τώρα.Νομίζω η Αργεντινή είναι μια άλλη χώρα που έχει ψηφιστεί ο νόμος για το κάπνισμα στους κλειστούς χώρους και δεν εφαρμόστηκε πουθενά στην πράξη, σωστά; Οι άλλες χώρες που ξέρω εφαρμόστηκε από απόλυτα μέχρι σε μεγάλο βαθμό.
Η καλύτερη ατάκα ... ever!Επίσης πολύ μεγάλο ποσοστό των κατοίκων αυτής της χώρας μοιάζουν ή είναι UFO.
))Εγώ αναρωτιέμαι αν υπάρχουν πολλοί άλλοι λαοί που κατηγορούν τόσο πολύ την πλειοψηφία του υπόλοιπου λαού(και εγώ μέσα σε αυτούς)Επίσης πολύ μεγάλο ποσοστό των κατοίκων αυτής της χώρας μοιάζουν ή είναι UFO.
Νομίζω όλοι, εκτός από τους πορτένιος που είναι σε 'ολα φανταστικοί, πανέμοφροι πανέξυπνοι.))Εγώ αναρωτιέμαι αν υπάρχουν πολλοί άλλοι λαοί που κατηγορούν τόσο πολύ την πλειοψηφία του υπόλοιπου λαού(και εγώ μέσα σε αυτούς)