Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
Σαν? Δεν εχω μεγαλη εμπειρια, μονο park city κ rockies. Οκ, αλλα οι Αλπεις ειναι μακραν καλυτερες.... Και τα βουνά στη Βόρεια Αμερική είναι απίθανα...
Σαν? Δεν εχω μεγαλη εμπειρια, μονο park city κ rockies. Οκ, αλλα οι Αλπεις ειναι μακραν καλυτερες.... Και τα βουνά στη Βόρεια Αμερική είναι απίθανα...
Δεν είμαστε το βουνού... Δεν μας αρέσει ιδιαίτερα! Εγώ προσωπικά θα ήθελα θάλασσα αλλά μάλλον για Σεπτεμβριο δεν το βλέπωΆρα σε εποχή που δεν έχει κυκλώνες στην Καραιβική, το yucatan κλπ. Σεπτέμβριο αυτά τα μέρη είναι υψηλού ρίσκου.
Το Σεπτεμβριο, το δίλλημα βουνό ή θάλασα έχει άλλη απάντηση: Βουνό. Γι αυτό (και λόγω καιρού) και οι τιμές στους ορεινούς προορισμούς είναι οι υψηλότερες της χρονιάς. Και τα βουνά στη Βόρεια Αμερική είναι απίθανα...
Πηγαμε yuctan τελος σεπτεμβριου του 16.Ειχε πολυ καλη θερμοκρασια τοσο αερα οσο και θαλασσας μας εβρεξε τις μισες μερες απο 10-15’ την ημερα.Οι τυφωνες ειναι προβλημα εκεινη την περιοδο.Ειχαμε κανονισει να πανε τζαμαικα και δεν τα καταφεραμε.Μειναμε αλλες 4 μερες playa del carmen και δεν το μετανιωσαμε.Δεν είμαστε το βουνού... Δεν μας αρέσει ιδιαίτερα! Εγώ προσωπικά θα ήθελα θάλασσα αλλά μάλλον για Σεπτεμβριο δεν το βλέπω
Καταρχάς με το καλό ο γάμος σας! Λοιπόν... Να πω κι εγώ τη γνώμη μου. Αν θέλετε τη δεύτερη βδομάδα ψιλοάραγμα, θα πρότεινα από Νέα Υόρκη να κατεβείτε Λας Βέγκας 3 μέρες (αν προλαβαίνετε πάτε και Grand Canyon) και μετά Λος Άντζελες να δείτε και θάλασσα! Το Λος Άντζελες γενικά δεν έχει πολύ "τρεχαλητό" να δεις αξιοθέατα, είναι πιο χαλαρή και κυριλέ κατάσταση. Και γυρνάτε από εκεί. Το πακέτο Νέα Υόρκη-Λας Βέγκας-Λος Άντζελες είναι super και all time classic. Αααχ το έκανα κ εγώ τον Αύγουστο του 2016, δεν έχω ξαναπεράσει τόσο τέλεια σε ταξίδι, μοναδική εμπειρία! Εγώ είχα πάει και Σαν Φρανσίσκο όμως αλλά είχα 2 βδομάδες περιθώριο.Καλησπέρα και από μένα. Παντρεύομαι με το καλό τον Αύγουστο και θέλω γνώμες που θα μπορούσα να πάω μετά τη Νέα Υόρκη για ξεκούραση.... Για μένα η Νέα Υόρκη είναι όνειρο ζωής. Ο σύζυγος όμως θεωρεί ότι θα τον ταλαιπωρήσω έτσι αποφασίσαμε να πάμε 7 μέρες Νέα Υόρκη και άλλη μια εβδομάδα κάπου αλλού... Το δεύτερο μέρος δεν μπορώ να το αποφασίσω λόγω καιρού... Ο Σεπτέμβριος δεν είναι καλός μήνας.
Πριν ένα μήνα γυρίσαμε από ένα μαγευτικό ταξίδι στο Μπαλί.