fifh
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Γύρος Ισπανίας!!!!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νορβηγικά Φιορδ!
Όχι κατευθείαν Ρωσία μετά την Ουκρανία.Αφου συνορεύουν.Όταν λες μέσω Ουκρανίας; Μετά Λευκορωσία;
Όχι κατευθείαν Ρωσία μετά την Ουκρανία.Αφου συνορεύουν.Όταν λες μέσω Ουκρανίας; Μετά Λευκορωσία;
Δηλαδή να ταξιδέψεις την ανατολική Ουκρανια, για να περάσεις τα σύνορα;Όχι κατευθείαν Ρωσία μετά την Ουκρανία.Αφου συνορεύουν.
Ρώτησα στο προξενείο και μου είπαν ότι είναι ανοιχτά.Γιατι να μην είναι;Δηλαδή να ταξιδέψεις την ανατολική Ουκρανια, για να περάσεις τα σύνορα;
Έχεις τσεκαρε ότι είναι ανοιχτα;
Δεν γνωρίζουμε ρωσικά.Τι εννοείτε ταξίδι σε χώρες της ΕΣΣΔ αν έχει γίνει; Μεταξύ Κιέβου Κιέβου και Μόσχας υπάρχει εθνική αρτηρία γιατί να μην είναι ανοιχτό το πέρασμα;Το ότι υπάρχει ένας πόλεμος εκεί;
Μερικές φορές χρειάζεσαι άδεια από την ΑΤΟ;
Δεν είναι όλα τα περάσματα ανοιχτά για τους ξένους;
Ρωσικά; Ταξίδι σε χώρες της πρώην ΕΣΣΔ έχει γίνει;
Αυτό που σου έγραψε ο Θανάσης πιο πανω, ο πόλεμος έχει τελειώσει αλλά δεν έχει τελειώσει, αν με πιάνεις.Ρώτησα στο προξενείο και μου είπαν ότι είναι ανοιχτά.Γιατι να μην είναι;
Δεν είναι τόσο απλό όσο να ταξιδέψεις Ευρώπη, η γλώσσα είναι θεμα. Οι δρόμοι μεγαλύτερο θέμα, οι σχέσεις Ουκρανίας Ρωσίας ακόμη μεγαλύτερο.Δεν γνωρίζουμε ρωσικά.Τι εννοείτε ταξίδι σε χώρες της ΕΣΣΔ αν έχει γίνει; Μεταξύ Κιέβου Κιέβου και Μόσχας υπάρχει εθνική αρτηρία γιατί να μην είναι ανοιχτό το πέρασμα;
Σίγουρα θα το προσέξω πιο πολύ το θέμα απλώς ήθελα να μάθω εάν χρειαζόταν κάποιο χαρτί όπως εμείς θελουμε τη βίζα για παράδειγμα.θα προσέξουμε γενικά.ευχαριστω για τις πληροφορίες. Τώρα όσων αφορά τις σχέσεις των χωρών δε νομίζω να μας απαγορεύσουν την έξοδο η είσοδο αλλωστε και η Ελλάδα με την Τουρκία δεν έχουν καλες σχέσεις όμως τα σύνορα τα περνάς φαντάζομαι. Θα δούμε πως θα πάει.Αυτό που σου έγραψε ο Θανάσης πιο πανω, ο πόλεμος έχει τελειώσει αλλά δεν έχει τελειώσει, αν με πιάνεις.
Επίσης, δεν τα λέω για να σε αποθαρρύνω, κι εμείς σχεδιάσαμε παρόμοιο οδικό για πρόπερσι, αλλά ακυρώθηκε. Και η γυναίκα μου είναι από εκεί.
Προσοχή στο δρόμο, στους άλλους οδηγους, στο πού θα παρκάρεις, στην τροχονομία.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Θα ρωτήσω και στα προξενεία ξανά και θα δω.Μόνο, που τελευταία φορά που ήμασταν σε πόλεμο με την Τουρκία, ήταν πάνω από 50 χρόνια πριν. Η Ουκρανία εδώ και τα τελευταία χρόνια είναι. Εγώ δε θα σου το συνηστούσα. Αν είναι, να το κάνεις μέσω Τουρκία - Γεωργία το ταξίδι.
Μακάρι να πάνε όλα καλά! Ευχαριστώ για την απάντηση..θα πάω και ελπίζω να μην απογοητευτώ..Είχα διασχίσει οδικώς την διαδρομή που περιγράφεις το 2011 .Εκτός απ την βίζα στη Ρωσία και τα υπόλοιπα που ήδη γνωρίζεις, εμένα δεν μ χαν ζητήσει τίποτα .Είχα περάσει και την Λευκορωσία βέβαια, πρόβλημα δεν είχα πουθενά ,κάθε άλλο .Επίσης όπως ήδη ξέρεις η πραγματικότητα διαφέρει απ τις φήμες
Πολύ ωραία.το ταξίδι έγινε και μάλιστα χωρίς κανένα πρόβλημα αν εξαιρέσουμε την σχετική καθυστέρηση στα σύνορα Ουκρανίας-Ρωσίας λόγω της συμπλήρωσης κάποιων ειδικών χαρτιών. Κατα τ'άλλα όλα κύλησαν ομαλά.