• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μετωπική σύγκρουση τρένων στην Πολωνία

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Newsbeast.gr | ΚΟΣΜΟΣ : Μετωπική σύγκρουση τρένων στην Πολωνία

Άγνωστος ο αριθμός των νεκρών, περισσότεροι από 60 οι τραυματίες

Δύο τρένα συγκρούστηκαν μετωπικά στην περιοχή Σεκότσινι στη νότια Πολωνία το βράδυ του Σαββάτου με αποτέλεσμα πολλοί επιβάτες να σκοτωθούν και να τραυματιστούν περίπου 60, δήλωσε ο υπουργός Συγκοινωνιών Σλάβομιρ Νόβακ.

«Βρίσκομαι καθ'οδόν προς τον τόπο του δυστυχήματος. .Φαίνεται σαν να πρόκειται για ένα από τα χειρότερα σιδηροδρομικά δυστυχήματα των τελευταίων χρόνων. Γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν σκοτωθεί» είπε ο Νόβακ στον τηλεοπτικό σταθμό TVN24.

Ως και 60 άνθρωποι τραυματίστηκαν από τη σύγκρουση και περίπου 200 πυροσβέστες εργάζονται ήδη στο σημείο του δυστυχήματος.

Φωτογραφίες που μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο απεικονίζουν εκτροχιασμένα βαγόνια, ανάμεσά τους τις μηχανές, και διαλυμένα βαγόνια. Το τηλεοπτικό δίκτυο δεν ανέφερε σε τι οφείλεται το δυστύχημα.

Το δυστύχημα έγινε στο δίκτυο που συνδέει τη Βαρσοβία με την Κρακοβία λίγο μετά τις 21:00 τοπική ώρα.

Στην περιοχή σπεύδουν επίσης ο πρωθυπουργός Ντόναλντ Τουσκ και ο υπουργός Εσωτερικών Γιάτσεκ Τσικότσκι.
video εδω Co najmniej 6 ofiar zderzenia poci

μέχρι στιγμής βρήκαν 6 νεκρούς

κι όσο σκέφτομαι ότι λόγο μιας μαλακίας στην Γραματεία της σχολής μου, θα ταξίδευα με την αμαξοστοιχία αυτή σήμερα :shock: :(

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Θανάση μου μακάρι να είσαι πάντα τόσο τυχερός και να γλιτώνεις τα άσχημα...Να είσαι γερός.
Πολύ κρίμα για τους ανθρώπους.

jpsih

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
ρε συ θαναση, τα τρενα εκει στα μερη σας τι λενε? ασφαλεια, ποιοτητα κτλ..

φιλε αντε αναψε και μια λαμπαδα στην γραμματεια της σχολης σου..

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
ότι πληρώσεις παίρνεις. Θα δώσεις πχ 20 ευρώ, θα πας με τα καιούργια βαγόνια, με καφέ, εστιατόριο και όλα, θα σκάσεις 5 ευρώ, θα πας με το απλό και μισή παραπάνω (μιλάμε πάντα στο δρομολόγιο Βαρσοβία - Κρακοβία)

για ασφαλεία, και εδώ καλά είναι. Με τέτοιο δύκτιο που έχει η πολωνία (όχι όπως η Ελλάδα που έχει όλο και όλο μια γραμμή Θεσσαλονίκη - Κιάτο), λογικό είναι να γίνοντε ατυχήματα. Κατά άλλα είναι καλά

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Να' σαι καλά ThanasisU2 αλλά και κρίμα για τους νεκρούς.

Αυτό που μου χτύπησε αρνητικά στο συγκεκριμένο δρομολόγιο είναι ότι υπάρχουν και όρθιοι για 3+ ώρες με απρόβλεπτες συνέπειες σε περίπτωση φρεναρίσματος.

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
15 νεκροί ο απολογισμός μέχρι τώρα

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Βρε Θανάση λίγο μακάβριο γίνεται το θέμα!

chrisbd

Member
Θανάση μακάρι στη ζωή να είσαι πάντα τόσο τυχερός.....
Κρίμα για τον κόσμο που έχασε τη ζωή του η τραυματίστηκε...:(

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
μόλις τώρα γύρισα από το τόπο της τραγωδίας (ως εθελοντής Πυροσβέστης), το τι είδα δε περιγράφετε. Δε έχω δει, ποτέ στην ζωή μου, όταν ένα θηρίο-μηχανή, στραπατσαρίστικε, σε 5 μέτρα μέταλο ;(

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Σιγουρα θα ειδες πολλα. Καλη ξεκουραση Θαναση.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom