Μετρητής αδιάβαστων

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Απο χθες το βράδυ παρατηρώ ότι ενώ ο μετρητής αδιάβαστων μυνημάτων μου λέει ότι έχω κάποια αδιάσβαστα μυνήματα (π.χ. 38 τώρα, 6 χθές το βράδυ...), όταν πατάω για να δω τα αδιάβαστα η αναζήτηση εκτελείται (λαμβάνω searchid), αλλά το μύνημα στην οθόνη είναι ότι "Συγνώμη,δεν υπάρχουν νέα θέματα για να δείτε!"
Δεν έχει να κάνει με τα posts του gallery, ο μετρητής δεν αλλάζει όταν "διαβάζω" κάποια από αυτά.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Tι είσαι εσύ ρε Κώστα, ούτε ένα μήνυμα δε θες να αφήσεις αδιάβαστο.
Πάντως απ' ότι ο Defk στο σχετικό topic για τη νέα travelpedia, τα μηνύματα που δε βλέπεις είναι μηνύματα που πρώτα διαβάζονται από τους admin και αφού εγκριθούν από αυτούς θα είναι προσβάσιμα σε όλους μας στον αντίστοιχο προορισμό της Travelpedia.
Προς το παρόν δεν μπορούμε να τα διαβάσουμε εμείς οι κοινοί θνητοί-μέλη του forum

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Tι είσαι εσύ ρε Κώστα, ούτε ένα μήνυμα δε θες να αφήσεις αδιάβαστο.
Πάντως απ' ότι ο Defk στο σχετικό topic για τη νέα travelpedia, τα μηνύματα που δε βλέπεις είναι μηνύματα που πρώτα διαβάζονται από τους admin και αφού εγκριθούν από αυτούς θα είναι προσβάσιμα σε όλους μας στον αντίστοιχο προορισμό της Travelpedia.
Προς το παρόν δεν μπορούμε να τα διαβάσουμε εμείς οι κοινοί θνητοί-μέλη του forum
Ξέρω τι είναι και γιατί δεν τα βλέπω! Απλώς ανέφερα ένα "minor bug" (λογικά ένα νουμεράκι είχε ξεχαστεί σε ένα αρχείο ρυθμίσεων στο server - το χει φτιάξει κιόλας ο D.)

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Και ενω ειχα γυρω στα 4500 αδιαβαστα μηνυματα....παταω το διαολοκουμπο (σημειωσε τα φορουμ ως διαβασμενα) και τσααααακ μου σβηνοντε ολα.
Τωρα τα θελω πισω:Dγινετε?:roll:

Ειχα την εντυπωση οτι θα μαρκαριζα εγω πια θελω να σβησω...και να μην σβηστουν ολα.

varioAthens

Member
Και ενω ειχα γυρω στα 4500 αδιαβαστα μηνυματα....παταω το διαολοκουμπο (σημειωσε τα φορουμ ως διαβασμενα) και τσααααακ μου σβηνοντε ολα.

Ειχα την εντυπωση οτι θα μαρκαριζα εγω πια θελω να σβησω...και να μην σβηστουν ολα.

Άλλη φορά να μη σημειώνεις τόσες απουσίες για να μη σου μαζεύονται τόσα αδιάβαστα!!! :D

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία

πατάς το σημερινά μηνύματα και σου ξανάρχονται στην μουρη!:D
αριστερη μπάρα δίπλα στο ημερολόγιο.
εγινα σαφής????:cool:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.740
Μέλη
39.475
Νεότερο μέλος