• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μεταφραση η οχι?

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
..σε λιγες μερες φευγω για Παρισι και θα εχω μαζι μου τον ανηψιο μου που ειναι 8 χρονων.. Στο παιδι φυσικα βγαλαμε διαβατηριο, εχουμε και την εξουσιοδοτηση των γονεων αλλα κανεις δεν μπορει να μου πει με σιγουρια αν πρεπει να μεταφραστει και στα γαλικα. Η ΥΠΑ λεει οτι δεν χρειαζεται , η αρχη εκδοσης διαβατηρίων λεει οτι για να ειμαι σιγουρη ας το μεταφρασω, το προξενειο λεει οτι κανονικα δεν χρειαζεται αλλα μπορει να εχω προβληματα... ..
Υπαρχει κανεις απο εσας παιδια που να εχει συνοδεψει ανηλικα ανηψια στο εξωτερικο και κυριως Γαλλια να μου πει αν ειχε προβλημα κατα την εξοδο απο εκει?
ευχαριστω

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Δεν παιρνεις και τη γαλλικη πρεσβεια στο τηλεφωνο να τους ρωτησεις;
Νομιζω οτι η υποθεση περισσοτερο αφορα το γαλλικο κρατος, και ποσο εχει καει στον χυλο οποτε φυσαει και το γιαουρτι, παρα την ελληνικη ΥΠΑ.

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Δεν παιρνεις και τη γαλλικη πρεσβεια στο τηλεφωνο να τους ρωτησεις;
Νομιζω οτι η υποθεση περισσοτερο αφορα το γαλλικο κρατος, και ποσο εχει καει στον χυλο οποτε φυσαει και το γιαουρτι, παρα την ελληνικη ΥΠΑ.
.. τρεις μερες τωρα στο τηλεφωνο με εχουν συνδεσει με Καιρο!:(

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Τοτε αν προφταινεις ακομη μετεφρασε το. Δε θελεις να νομισει ο οποιος αστυνομικος που ελεγχει τα εγγραφα επιβιβασης των επιβατων να νομισει οτι απηγαγες ενα οκταχρονο την ωρα που οι γονεις του θαυμαζαν την Μονα Λιζα. Θα ξεμπλεξεις μαλλον ευκολα, αφου επικοινωνησουν οι αρχες του αεροδρομιου με την ελληνικη πρεσβεια, αλλα μαλλον θα εχεις χασει το αεροπλανο στο μεταξυ.
Φυσικα μπορει και τιποτε απολυτως να μην συμβει.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Για καλό και για κακό, κάνε μια μετάφραση για να είσαι σίγουρη.

Η μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο θεωρείται έγκυρη και επίσημη και έχει την ίδια ισχύ με αυτή που γίνεται από τη μεταφραστική υπηρεσία του υπουργείου. Αν έχεις πολύ λίγο χρονικό διάστημα μπροστά σου, προτίμησέ αυτό τον τρόπο για να γλιτώσεις τις καθυστερήσεις.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Νομίζω ότι πρέπει να ακούσεις το Προξενείο. Αν κάποιος ξέρει, είναι αυτοί....

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Το γαλλικο προξενειο ειναι το πλεον αρμοδιο. Αν δεν βγαλεις ακρη, καλο ειναι να εχεις μεταφραση με σφραγιδα της Χαγης (Apostille).

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
.. παιδια το τι τρεξιμο εχω δεν λεγεται!!!! η aegean που ειναι ο μεταφορεας του ταξιδιού μου ειπε οτι πρεπει να μεταφράσω εστω και στα αγγλικα. αυτο κανω τωρα , θα το στειλω στη κουνιαδα μου που μενει αλλου, Ηλεια, να το υπογραψει και θα μου τα φερει μαζι με τον ανηψιο μου στο αεροδρόμιο..... Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια...

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
.. παιδια το τι τρεξιμο εχω δεν λεγεται!!!! η aegean που ειναι ο μεταφορεας του ταξιδιού μου ειπε οτι πρεπει να μεταφράσω εστω και στα αγγλικα. αυτο κανω τωρα , θα το στειλω στη κουνιαδα μου που μενει αλλου, Ηλεια, να το υπογραψει και θα μου τα φερει μαζι με τον ανηψιο μου στο αεροδρόμιο..... Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια...[/quρίτote]

Ρε lullu δεν μου τόπες νωρίτερα οτι θα πάρεις τον ανηψιό να σουλεγα να πάρεις και το σπλάχνο μου μήπως και έβλεπε την disneyland ..:D
κοίτα να μην πλακωθείς στα αεροδρόμια και κάνομε απεργίες πείνας για να σε αφήσουν ..σεμνά έτσι??:cool:

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
.. παιδια το τι τρεξιμο εχω δεν λεγεται!!!! η aegean που ειναι ο μεταφορεας του ταξιδιού μου ειπε οτι πρεπει να μεταφράσω εστω και στα αγγλικα. αυτο κανω τωρα , θα το στειλω στη κουνιαδα μου που μενει αλλου, Ηλεια, να το υπογραψει και θα μου τα φερει μαζι με τον ανηψιο μου στο αεροδρόμιο..... Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια...[/quρίτote]

Ρε lullu δεν μου τόπες νωρίτερα οτι θα πάρεις τον ανηψιό να σουλεγα να πάρεις και το σπλάχνο μου μήπως και έβλεπε την disneyland ..:D
κοίτα να μην πλακωθείς στα αεροδρόμια και κάνομε απεργίες πείνας για να σε αφήσουν ..σεμνά έτσι??:cool:
.. θα το προσπαθησω!!!!! θα το προσπαθησω να κρατηθω σε κοσμια επιπεδαααααα:D

efi.hania

Member
Ταξίδι-Όνειρο
papua
το δεκεμβρη πηγα τη 10χρονη μου αδερφη disneyland.δε χρειαστικε τιποτα απ αυτα δεν ξερω αν εχει σχεση με την περιπτωση σου επειδη ειναι ανηψι.παντως το υπουργειο εξωτερικων με την επειγουσα διαδικασια θελει 3 μερες για την μεταφραση...εχω κι εγω κατι χαρτια τωρα εκει...

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom