οι τιμεσ εχουν διαφορα απο το πρωι μεχρι το βραδυ, μηπως υπαρχει ζητηση για αυτο? θα μου πεισ απο θεσ/νικη δεν εχεισ και παρα πολεσ επιλογες.easyjet apo Thessaloniki. nai, oso pane auxanontai, opote kleise oso pio nwris mporeis! twra diladi!
syggnwmi gia ta greeklish-linux se germaniko laptop. molis mporesw tha ta allaxw!
13/11 πετάωοι τιμεσ εχουν διαφορα απο το πρωι μεχρι το βραδυ, μηπως υπαρχει ζητηση για αυτο? θα μου πεισ απο θεσ/νικη δεν εχεισ και παρα πολεσ επιλογες.
Εγω βασικά πηγαίνω σε προορισμους όπου εχει σηνηθωσ απευθιας πτηση.
αληθεια ποτε ταξιδευεις για Βερολινο?
παρα πολυ καλή τιμή τώρα μου βγαινουν δυο εισητηρια 350.13/11petaw
nai ,ki egw evlepa oti allazoun synexeia oi times gia noemvrio-dekemvrio, opote frontisa na ta kleisw oso nwritera ginotan. px arxes septemvriou to eisitirio gia mesa Noemvriou pigaine-ela kostize 44Euro!
και εγώ με semesterticket ήμουν, αλλά όλοι όσοι με είχαν επισκεφτεί αγόραζαν κατευθείαν την κάρτα απεριορίστων AB από το schönefeld. εξάλου είναι ακριβός πάνω στα όρια Β και C και επί 2,5 χρόνια που έμενα κανένας από τα 32 άτομα που φιλοξένησα δεν είχε πρόβλημα με ελεγκτές σε αυτή τη διαδρομή.Giorgio: to Schönefeld anikei dystyxws sth C zwni, opote xreiazetai kapoios gia tin prwti metakinisi eisitirio gia BC h ABC analoga pou menei (egw eutuxws exw karta apo to ekei panepistimio mexri to fevrouario, opote tha thn ekmetalleutw)