• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γερμανία Μεταφορές Βερολίνο (κάρτες, μουσείων – μεταφορών )

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καλησπέρα σας! Ταξιδεύω για Βερολίνο τέλη Ιανουαρίου και επειδή το ξενοδοχείο που έχω κλείσει είναι αρκετά μακρυά από το κέντρο (περιοχή Lichtenberg) γνωρίζει κανείς τις ώρες λειτουργίας των Μ.Μ.Μ. (από τι ώρα ως τι ώρα), κάπου διάβασα ότι το μετρό είναι ως τις 12:00μ.μ. ισχύει? Ακόμη, οι Welcome Cards για τα Μ.Μ.Μ. ισχύουν και για μουσεία κτλ.? Αν όχι, πως λέγονται οι εκπτωτικές κάρτες για μουσεία και που τις βρίσκω? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Τα μεσα μεταφορας Παρασκευη και Σαββατο δουλευουν ολα ,ολη τη νυχτα .Τις καθημερινες ειναι μεχρι τις 1.00 και υπαρχουν παλι νυχτερινα λεωφορεια .Η Berlin Welcome Card ναι εχει εκπτωσεις σε καποια μουσεια,ρεστοραν ,στο Fernsehturm ,σε city tours και στα πλοιαριακια που κανουν βολτες στον ποταμο Σπρεε.Με 24 ευρω αγοραζεις τη Berlin Museum Card ,διαρκειας 3ημερων και μπαινοβγαινεις σε παρα πολλα μουσεια .Μπορεις να την αγορασεις εξω απο το Μουσειο Περγαμου πριν ξεκινησεις να γυρνοβολας στα μουσεια του Museuminsel.

Maria Mavr

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
Τα μεσα μεταφορας Παρασκευη και Σαββατο δουλευουν ολα ,ολη τη νυχτα .Τις καθημερινες ειναι μεχρι τις 1.00 και υπαρχουν παλι νυχτερινα λεωφορεια .Η Berlin Welcome Card ναι εχει εκπτωσεις σε καποια μουσεια,ρεστοραν ,στο Fernsehturm ,σε city tours και στα πλοιαριακια που κανουν βολτες στον ποταμο Σπρεε.Με 24 ευρω αγοραζεις τη Berlin Museum Card ,διαρκειας 3ημερων και μπαινοβγαινεις σε παρα πολλα μουσεια .Μπορεις να την αγορασεις εξω απο το Μουσειο Περγαμου πριν ξεκινησεις να γυρνοβολας στα μουσεια του Museuminsel.
Χίλια ευχαριστώ Κλεοπάτρα! Μήπως γνωρίζεις και από τι ώρα ξεκινούν να λειτουργούν τις καθημερινές?π.χ. Τετάρτη? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

jupiter

Member
Καλησπέρα να σας κάνω κ εγώ μια ερώτηση μιας και φεύγουμε με το σύζυγό μεθαυριο στις 11 του μήνα για Βερολίνο.
Σκεφτόμαστε να βγάλουμε την berlin welcome card για 5 μέρες. Έχουμε έκπτωση κ στα μουσεία στο νησί των μουσείων? Και αν ναι, αν βγάλουμε τα εισητηρια από το ίντερνετ πως θα επωφεληθουμε της έκπτωσης αυτής?

Borealis

Member
Καλησπέρα να σας κάνω κ εγώ μια ερώτηση μιας και φεύγουμε με το σύζυγό μεθαυριο στις 11 του μήνα για Βερολίνο.
Σκεφτόμαστε να βγάλουμε την berlin welcome card για 5 μέρες. Έχουμε έκπτωση κ στα μουσεία στο νησί των μουσείων? Και αν ναι, αν βγάλουμε τα εισητηρια από το ίντερνετ πως θα επωφεληθουμε της έκπτωσης αυτής?
Η κάρτα που περιλαμβάνει και τα κρατικά Μουσεία (συμπεριλαμβανόμενων και αυτών στο Νησί ) το λέει καθαρά γιατί είναι Wellcome and Museum Pass. Από τη δική μου εμπειρία με μία κάρτα για τα ΜΜΜ και μια τριήμερη κάρτα για τα κρατικά Μουσεία είσαι εντελώς καλυμμένη και μπαίνεις παντού τζάμπα.

Last edited:

jupiter

Member
Το κόστος για 5 μέρες ΜΜΕ συν 3 μέρες μουσεία είναι μικρότερο από την welcome card? (Η οποία αν θυμάμαι κοστίζει 36.50

Borealis

Member
Το κόστος για 5 μέρες ΜΜΕ συν 3 μέρες μουσεία είναι μικρότερο από την welcome card? (Η οποία αν θυμάμαι κοστίζει 36.50
Όχι, το κόστος για 5 μέρες μεταφορά σε όλες τις ζώνες (και το Πότσνταμ) και τρεις μέρες σε όλα τα κρατικά Μουσεία είναι περίπου 55 ευρώ και μπορεί πλέον να τα ξεπερνάει και λίγο. Απλώς δεν είμαι σίγουρος αν μια Wellcome τα προσφέρει αυτά, αν όντως ναι τότε 40 ευρώ είναι σίγουρα καλύτερη τιμή.

jupiter

Member
Έχω την εντύπωση βλέποντας το site ότι μόνο των 72 ωρών έχει την επιλογή να συμπεριλάβεις κ τα μουσεία κ ότι η 5μερη δεν περιλαμβάνει το νησί των μουσείων...
Αν μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει...

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
vagelis.kar

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom