• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μεταφορά υγρών στις αποσκευές

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Μπορείς να μου πεις συγκεκριμένα σε π.μ. λίγο πιο αναλυτικά κ όνομα του υπαλλήλου;
Δε συνηθίζω να ρωτάω τα ονόματα των υπαλλήλων όπου πάω οπότε δυστυχώς δε μπορώ να βοηθήσω σε αυτό.

deja vu

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΟΥΒΑ
Πετάμε σε λίγες μέρες για Δελχί από Αθήνα με ενδιάμεση στάση Κωνσταντινούπολη με Turkish Airlines. Γνωρίζει κανείς πόσα λίτρα υγρά μπορώ να μεταφέρω στην παραδοτέα αποσκευή; Σκέφτομαι να γεμίσω τα κιλά που θα μου περισσέψουν στην παραδοτέα αποσκευή με νερά. Υπάρχει περιορισμός ή μπορεί να μου κρατήσουν την βαλίτσα για λόγους ασφαλείας κλπ.

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαλαισία - Βόρνεο
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Πετάμε σε λίγες μέρες για Δελχί από Αθήνα με ενδιάμεση στάση Κωνσταντινούπολη με Turkish Airlines. Γνωρίζει κανείς πόσα λίτρα υγρά μπορώ να μεταφέρω στην παραδοτέα αποσκευή; Σκέφτομαι να γεμίσω τα κιλά που θα μου περισσέψουν στην παραδοτέα αποσκευή με νερά. Υπάρχει περιορισμός ή μπορεί να μου κρατήσουν την βαλίτσα για λόγους ασφαλείας κλπ.
Γιατι να το κάνεις αυτό; Ευκολά βρίσκεις εμφιαλωμένο και είναι και φθηνό.

fotast

Member
Νερά γιατί;Πάρε κάτι πιο χρήσιμο πχ μπάρες ή κάτι παρόμοιο σε σνακ..ή κανένα μήλο όπως ο ευτυχισμένος ταξιδιώτης ;)

deja vu

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΟΥΒΑ
Νερά γιατί;Πάρε κάτι πιο χρήσιμο πχ μπάρες ή κάτι παρόμοιο σε σνακ..ή κανένα μήλο όπως ο ευτυχισμένος ταξιδιώτης ;)
Γενικά έχω θέμα με το νερό και είπα αφού έχω κιλά στην αποσκευή να το εκμεταλλευτώ!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom