• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μεταφορά στο πρώτο αδιάβαστο μήνυμα του τόπικ

jkourkoulis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Erasmus στο Παλέρμο!
Ταξίδι-Όνειρο
χεχε
Δεν ξέρω αν είναι κάτι που ενδιαφέρει αρκετούς ή αν απλά εγώ δεν έχω τίποτα καλύτερο από το να κάνω αδιάφορες προτάσεις αλλά ας το πω :D. Λοιπόν, σε ένα άλλο φόρουμ παρατήρησα ότι με το που πατάς στον τίτλο του τόπικ που σε ενδιαφέρει μεταφέρεσαι αυτόματα στο πρώτο αδιάβαστο μήνυμα και όχι στο πρώτο ποστ του τόπικ. Δεν ξέρω αν υποστηρίζετε από την πλατφόρμα του travelstories ή αν είναι περίπλοκο να πραγματοποιηθεί απλά μου φάνηκε αρκετά βολικό και ίσως να μην έχει πέσει απλά στην αντίληψη του Defkalion.

ΥΓ:Ελπίζω να έγινε κατανοητή η πρόταση μου και να έγραψα αυτο που εννοούσα :p.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Εδώ έχουμε και τις δύο επιλογές. Αν κάνεις κλικ στον τίτλο του τόπικ σε πάει στο πρώτο μήνυμα, ενώ αν κάνεις κλικ στο βελάκι/εικονιδιάκι δίπλα στον τίτλο του τόπικ, σε πάει στο πρώτο αδιάβαστο μήνυμα. ;)

jkourkoulis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Erasmus στο Παλέρμο!
Ταξίδι-Όνειρο
χεχε
Ούπς... Σόρρυ, λάθος τόσο καιρό στο φόρουμ δεν είχα δει ότι υπάρχει αυτό το μικρό βελάκι, έβλεπα μόνο το κίτρινο βελάκι. Είμαι τραγικός το ξέρω :( :p. Συγγνώμη.

happiness

Member
Επόμενο Ταξίδι
...τελικά δεν άργησε :)
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Κούβα
Ναι αλλά τι γίνεται όταν το πρώτο αδιάβαστο μήνυμα ΔΕΝ είναι το τελευταίο; Εμένα το κίτρινο βελάκι με πηγαίνει στο τελευταίο μήνυμα, όχι στο πρώτο μη διαβασμένο.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Ναι αλλά τι γίνεται όταν το πρώτο αδιάβαστο μήνυμα ΔΕΝ είναι το τελευταίο; Εμένα το κίτρινο βελάκι με πηγαίνει στο τελευταίο μήνυμα, όχι στο πρώτο μη διαβασμένο.
Προφανώς πατάς το κίτρινο βελάκι στη στήλη τελευταίο μήνυμα. Δίπλα από το όνομα του χρήστη που έχει γράψει το τελευταίο μήνυμα.
Αυτό που σε πάει στο πρώτο αδιάβαστο είναι το σημαδάκι δίπλα (αριστερά) στον τίτλο του μηνύματος.

happiness

Member
Επόμενο Ταξίδι
...τελικά δεν άργησε :)
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Κούβα
Προφανώς πατάς το κίτρινο βελάκι στη στήλη τελευταίο μήνυμα. Δίπλα από το όνομα του χρήστη που έχει γράψει το τελευταίο μήνυμα.
Αυτό που σε πάει στο πρώτο αδιάβαστο είναι το σημαδάκι δίπλα (αριστερά) στον τίτλο του μηνύματος.
Ωωωωωωωωω! (η χαρά της ανακάλυψης :bleh:)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μήπως ήρθε η ώρα μετά από 5 χρόνια να γράψω οδηγίες σχετικά με τη χρήση του φόρουμ; :D

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom