Mairi-Mairi
Member
Καλησπέρα παιδιά εγώ που είχα κλείσει μετ' επιστροφής χωρίς συγκεκριμένη ώρα προηγήθηκα από αυτούς που δεν είχαν κλείσει με τη συγκεκριμένη ώρα αναχώρησης.
απ οτι ειδα το national express ειναι πιο οικονομικο μετ επιστροφης.. Απο london victoria για marble arch ειδα οτι υπαρχει αλλαγη λεωφορειου αν καταλαβα καλα. αυτο γινεται εκεινη την ωρα ή πρεπει να περπατησουμε και να παμε σε καποιον αλλον σταθμο?Από την ώρα άφιξης νομίζω ότι μιάμιση ώρα είναι καλα. Δες στο easybus μήπως βρεις φτηνότερο εισητηριο. Με λεωφορείο national express θα πας πάλι αλλά ίσως σε καλύτερη τιμή.
Σε τι από όλα αυτά θες να πας ;Victoria coach station,Victoria Underground ή Marble Arch;απ οτι ειδα το national express ειναι πιο οικονομικο μετ επιστροφης.. Απο london victoria για marble arch ειδα οτι υπαρχει αλλαγη λεωφορειου αν καταλαβα καλα. αυτο γινεται εκεινη την ωρα ή πρεπει να περπατησουμε και να παμε σε καποιον αλλον σταθμο?
θελω να παω marble arch, απ οτι ειδα ομως υπαρχει ενδιαμεση "σταση" σε Victoria coach station..Σε τι από όλα αυτά θες να πας ;Victoria coach station,Victoria Underground ή Marble Arch;
Κανονικά έχει απευθείας αλλά επειδή είναι αργά λογικά δεν θα έχει το συγκεκριμένο δρομολόγιο. Μπορείς να σταματήσεις είτε στην τελευταία στάση είτε σε Southwark/Waterloo και να πάρετε μετρό(αναλόγως τι ώρα θα φτάσετε) ή ταξί/uber για να κάνετε γρήγορα και να μην περιμένετε το επόμενο λεωφορείο.θελω να παω marble arch, απ οτι ειδα ομως υπαρχει ενδιαμεση "σταση" σε Victoria coach station..
Να συμφωνησω εδω και να πω οτι οταν πηγα εγω gatwick επειδη οι περισσοτεροι ειχαν διαβατηριο,δημιουργηθηκε μια ουρα τεραστια και τα 10 ατομα που μασταν με ταυτοτητες τελειωσαμε πιο γρηγορα σε σχεση μ αυτους που περιμεναν στην ουραΚαλά μην δημιουργείτε προσδοκίες που δεν στέκουν στην πραγματικότητα. Σε 1 λεπτό δεν περνάει κανείς. Έχει και στα μηχανήματα που σαρώνουν τα νέα διαβατήρια ουρά, μικρότερη μεν αλλά ουρά.
Έχω ταξιδέψει 2 φορές με την national express, μπορεί το εισιτήριο σου να γράφει ώρα αλλά και να το χάσεις μπορείς να μπεις στο επόμενο.Καλημέρα ! Ταξιδεύω και εγώ για Λονδίνο σε λίγες μέρες. Τα καλύτερα εισιτήρια που βρίσκω ,όσον αφορά την τιμή ,από stansted προς κέντρο είναι με national . Απλώς φοβάμαι για τις ώρες. Αν έχει καθυστέρηση η πτήση και αργήσω και στο λεωφορείο τότε χάνω το εισιτήριο(θα τα κλείσω μιάμιση ώρα μετά αλλά ryanair είναι αυτή ) ? ή μπορώ να πάρω το επόμενο χωρίς πρόβλημα?