Είτε με τα λεωφορεία της National Express (υπάρχουν δρομολόγια κάθε μισή ώρα έως και τις 02:00' μετά τα μεσάνυχτα και μετά από τις 05:00' το πρωί) και συνδέουν τον σταθμό του Paddington με το αεροδρόμιο του Stansted.Παιδιά και μετά από paddington μου θα μένουμε πως θα γυρίσουμε πίσω στο αεροδρόμιο stansted;;;
Νομίζω πως αυτή η εταιρεία που φεύγει από Kings Cross σε συμφέρει περισσότερο http://www.stanstedcitylink.co.ukΠαιδιά και μετά από paddington μου θα μένουμε πως θα γυρίσουμε πίσω στο αεροδρόμιο stansted;;;
Καλημέρα κ σε ευχαριστω πολυ!!!Καλημέρα και σ' εσένα.
Φαντάζομαι κοιτάζεις στη σελίδα των National Express από το Stansted για τον σταθμό του Paddington. Αν βάλεις στην ώρα αναχώρησης 00:00' θα σου εμφανίσει και τις μεταμεσονύχτιες ώρες (έχει λεωφορείο κάθε μισή ώρα μέχρι τις 02:00' και μετά στις 05:00').
http://coach.nationalexpress.com/nxbooking/journey-list#
Απο Liverpool Street δεν υπάρχει γραμμή που πάει προς Brixton. Ο πιο ευκολος τρόπος είναι να πάρεις την Central προς Ealing Broadway, θα κατέβεις Oxford Circus και απο εκέι θα πάρεις την Victoria Line προς Brixton και θα κατέβεις στη Victoria και απο εκεί με τα πόδια.Σας ευχαριστω παρα πολυ και τους 2!
Τελικα κλεισαμε στο Vegas Hotel, Pimlico, για οικονομικους λογους.
Η διαδρομη που μου προτεινει το google maps ειναι η εξης: τρενο προς Liverpool street (με Greater anglia), και μετα υπ. σιδηρ. προς Brixton. Μηπως γνωριζετε αν υπαρχει πιο σωστος τροπος να μετακινηθω κ ποιο μεσο/εταιρεια να προτιμησω?
Τελος, ισχυει οτι μπορω να αλλαξω ευρω σε λιρες σε (ελληνικο) ταχυδρομειο?
Ολες οι πληροφοριες κ συμβουλες ευπροσδεκτες!!
Είτε πάρεις το Stansted express είτε το Greater Anglia θα κάνεις την ίδια διαδρομή.Βλέπεις τιμές και πράτεις ανάλογα. Αν κατέβεις Tottenham Hale έχεις το πλεονέκτημα οτι θα φτάσεις στο προορισμό σου χωρίς αλλαγές μετρό αλλα θα πρέπει να βγάλεις εισιτήριο μετρό και για ζώνη 1,2 και 3 (5.5 λίρες παραπάνω στο εβδομαδιαίο εισιτήριο). Αν κατέβεις Liverpool Street θα πρέπει να αλλάξεις μετρό στην Oxford Circus που είναι σταθμός που έχει πάντα κόσμο οπότε η μετακίνηση με βαλίτσες δεν θα είναι ευκολη. Εδω θέλεις εισιτηριο μετρο ζωνη 1 και 2. Εγω θα διάλεγα το πρωτο και ας είναι πιο ακριβο. Αν κατέβεις στη προηγούμενη στάση απο το Pimlico στη Victoria νομίζω είσαι λιγο πιο κοντα στο ξενοδοχείο αλλα όπως και να έχει πανω κάτω ίδιες είναι οι αποστάσεις απο τις στάσεις μετρο στο ξενοδοχείο σου.Hugin λαθος μου! Για να τα πω σωστα λοιπον: μου προτεινει με Greater Anglia προς London Liverpool Street, κατεβαινω Tottenham hale, και απο εκει αλλαζω προς Brixton (pimlico).
Επειδη οι πληροφοριες ειναι πολλες κ εχω μπερδευτει καπως,
1- Τα λεωφορεια απο κ προς Stansted δε συμφερουν για πολλους λογους, οποτε τα μονα που μενουν ειναι τα τρενα Stansted express και Greater anglia? Τι βολευει τελικα??
2- Ταξιδευω κανονικα μονο με ταυτοτητα, σωστα?
3- Λιρες κανω στα εδω ταχυδρομεια χωρις χρεωση?
Το Stansted Express είναι θηγατρική της Greater Anglia πάντως, η οποία εκτελεί το δρομολόγιο της γραμμής. Απλά τα δρομολόγια μπορείς να τα δεις και στις 2 ιστοσελίδες .Σε ΥΠΕΡευχαριστω! ναι, το stansted express θα διαλεξω τοτε, που δε σε περιοριζει κ στα ωραρια, απ'οτι καταλαβα. Να εισαι καλα!
Γιατί δεν κάνεις το καλύτερο, να πάρεις λεωφορείο προς Victoria, είτε national express είτε airportbusexpress, και να ξεμπερδεύεις με τις αλλαγές;Hugin λαθος μου! Για να τα πω σωστα λοιπον: μου προτεινει με Greater Anglia προς London Liverpool Street, κατεβαινω Tottenham hale, και απο εκει αλλαζω προς Brixton (pimlico).
Επειδη οι πληροφοριες ειναι πολλες κ εχω μπερδευτει καπως,
1- Τα λεωφορεια απο κ προς Stansted δε συμφερουν για πολλους λογους, οποτε τα μονα που μενουν ειναι τα τρενα Stansted express και Greater anglia? Τι βολευει τελικα??
2- Ταξιδευω κανονικα μονο με ταυτοτητα, σωστα?
3- Λιρες κανω στα εδω ταχυδρομεια χωρις χρεωση?