connosp
Member
Όπο@ γνωρίζει το καρνέ των 10τ+ αν το αγοράσω μπορώ να το χρησιμοποιήσω μαζί εγώ με τη σύντροφό μου?
Attachments
-
71 KB Προβολές: 0
ναι εννοειτε , απο 1 ο καθενας καθε φορα, αλλαγη μεσου με το ιδιο εισητηριοΌπο@ γνωρίζει το καρνέ των 10τ+ αν το αγοράσω μπορώ να το χρησιμοποιήσω μαζί εγώ με τη σύντροφό μου?
Φυσικά, ουσιαστικά είναι διαφορετικά εισιτήρια που πωλούνται δεκάδαΌπο@ γνωρίζει το καρνέ των 10τ+ αν το αγοράσω μπορώ να το χρησιμοποιήσω μαζί εγώ με τη σύντροφό μου?
Απ' όσο έχω καταλάβει θα είναι άλλα εισιτήρια και ίσως συλλεκτικά στο μέλλον (ίσως κάποιοι κάποτε κάνουν απόσβεση).Θα είναι άλλα εισιτήρια; Αν όχι, γιατί να μην προαγορασεις ότι θες, είτε φυσικα είτε από το Bonjour RATP;
Δεν είναι ψηφιακά? μέσω της εφαρμογής? δεν γνωρίζω γι αυτό ρωτάω?Φυσικά, ουσιαστικά είναι διαφορετικά εισιτήρια που πωλούνται δεκάδα
Οι δεκάδες σταμάτησαν, μεμονωμένα πουλάνε ακόμημεχρι πριν 2 μηνες υπήρχαν τα χαρτινα...
Καλησπέρα! Κλείσαμε Παρίσι άνοιξη
Φτάνουμε Σάββατο απόγευμα 5.30 στο cdg airport
Τι εισητηρίο να βγάλουμε ;επιστροφή Τετάρτη 6.30 το απόγευμα
Η navigo είναι από Δευτέρα. Το σκ τι προτείνετε;
Επειδή Σάββατο θα πάμε κ μεις ,με επιστροφή Τετάρτη απόγευμα ,ίδιο αεροδρόμιο με σας. Πείτε μου λίγο τι σας βόλεψε εν τέλει στις μετακινήσεις;Καλησπέρα,
Εύχομαι να περνάτε υπέροχα. Φτάνουμε Παρίσι το άλλο Σάββατο εμείς.
Αν βρεις χρόνο πες μου πως μετακινήθηκες από CDG προς κέντρο Παρισίου.
Και ότιδηποτε άλλο μπορείς να μου πεις ή να μου προτείνεις θα ήταν τέλειο.
Σε ευχαριστώ.
Πηγαμε προσφατα και απο αεροδρομιο προς Παρισι και αντιστροφα μετακινηθηκαμε με RER B. Ειχαμε εβδομαδιαια Navigo στο κινητο (ζωνες 1-5) και αξιζε. Η εβδομαδιαια κοστιζει 30 ευρω και ισχυει Δευτερα-Κυριακη οποτε αν πατε ας πουμε Παρασκευη-Τριτη ισως δεν αξιζει τα 60 ευρω...Επειδή Σάββατο θα πάμε κ μεις ,με επιστροφή Τετάρτη απόγευμα ,ίδιο αεροδρόμιο με σας. Πείτε μου λίγο τι σας βόλεψε εν τέλει στις μετακινήσεις;