koutsavaki
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΠΡΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΠΑΤΑΓΟΝΙΑ - ΓΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ
Μπορείς να αοράσεις εισιτήριο εκεινη την ώρα έξω από τον Πύργο του Άιφελ. Είχα ψαχτεί και εγω μέσα απο τα σαιτ αλλα δεν έβγαλα ακρή. Δεν ξέρω τι εποχή θα πάς, αλλά εγω τον Δεκέμβριο δεν είχα συναντήσει ουρά στα γκισέ.για τον πυργο του αιφελ τι παιζει με τα εισιτηρια?σε αλλα σαιτ βρισκω θεσεις σε αλλα οχι αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι παρεχει το ενα με το αλλο.καποια βοηθεια?
1) Για την Paris Museum δεν μπορώ να σε βοηθήσω.....είχα πάρει την Paris visit (δεν είμαι φαν των μουσείων). Μέσα στην σελίδα δεν αναφέρεται για το ποιά μουσεία εξυπηρετεί??Παιδιά καλημέρα. Τρεις απορίες έχω αν μπορείτε να με βοηθήσετε σας παρακαλώ.
1. Στην Paris Museun pass αναφέρει στα αξιοθέατα που μπορείς να επισκεφτείς Châteaux de Versailles et de Trianon. Αυτό προφανώς είναι οι Βερσαλίες έτσι δεν είναι;
2. Επίσης τι τιμές παίζουν στα ταξί από CDG για Monparnasse γιατί έχω ακούσει για κάτι 150άρια.
3. Τέλος ποια στάση μετρό είναι βολικότερη Olympiades ή Convention;
2) Όντως από όσο γνωρίζω τα ταξί είναι ακριβά στο Παρίσι. Θυμάμαι είχαμε ρωτήσει από Πύργο Άιφελ να μας πάει στο 13ο διαμέρισμα που ήταν το ξενοδοχείο μας και μας είχαν ζητήσει 40ευρω....εννοείτε πως προτιμήσαμε το μετρό. Γιατί δεν χρησιμοποιείτε το τρένο από αεροδρόμιο και μετά μετρό για το ξενοδοχείο σας?? Είναι πάρα πολύ βολικό και εξυπηρετικό.
3) Για την στάση που αναφέρεις γίνε λίγο ποιο κατανοητός....το ξενοδοχείο σου που βρίσκεται???
Last edited by a moderator: