• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Ηνωμένο Βασίλειο Μετακινήσεις στο Λονδίνο

Terra2012

Member
Καλησπέρα και χρόνια πολλά
Γυρίσαμε μόλις από Λονδίνο με την οικογένειά 4 άτομα..
Στις μετακινήσεις είχαμε όλοι ρεβολουτ και χτυπούσαμε μπαίνοντας και βγαίνοντας από τα μέσα..
Μας χρέωνε 8.5 λίρες Μαξ... τελευταία μέρα πήραμε και το καραβάκι Uber για το Γκρίνουιτς...μας ειπαν ότι είναι 9 λίρες μονή διαδρομή οπότε το χτυπήσαμε είσοδο και έξοδο...
Τώρα βλέπουμε ότι μας έχει χρεώσει 17,30 *2λιρες στον κάθενα δηλαδή 35λιρες για μονή διαδρομή;έχει τύχει σε κανέναν;

McElk

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Από ποια αποβάθρα το πήρατε; Εγώ πρόσφατα από Γκρίνουητς για Μπάτερσι πλήρωσα 13,40 λίρες το άτομο (μονή διαδρομή). Δεν χτύπησα όμως κάρτα πουθενά. Έβγαλα εισιτήριο από μηχάνημα στην αφετηρία.

Terra2012

Member
Από ποια αποβάθρα το πήρατε; Εγώ πρόσφατα από Γκρίνουητς για Μπάτερσι πλήρωσα 13,40 λίρες το άτομο (μονή διαδρομή). Δεν χτύπησα όμως κάρτα πουθενά. Έβγαλα εισιτήριο από μηχάνημα στην αφετηρία.
Απο την London bridge..πήγα να βγάλω αλλά μου είπε η κοπέλα από την στιγμή που έχω ανέπαφη να χτυπήσω είσοδος έξοδο

McElk

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
... μας ειπαν ότι είναι 9 λίρες μονή διαδρομή ...

Κάπου εκεί είναι η κανονική τιμή με το ποταμόπλοιο της γραμμής. Παιδιά κάτω των 15 πληρώνουν λιγότερο.
Buy tickets now | Uber Boat by Thames Clippers

Μήπως κάνατε λάθος και πήρατε κανένα τουριστικό ή hop-on – hop-off ή ολοήμερο;

Terra2012

Member
Κάπου εκεί είναι η κανονική τιμή με το ποταμόπλοιο της γραμμής. Παιδιά κάτω των 15 πληρώνουν λιγότερο.
Buy tickets now | Uber Boat by Thames Clippers

Μήπως κάνατε λάθος και πήρατε κανένα τουριστικό ή hop-on – hop-off ή ολοήμερο;
Όχι..uber boat έλεγε..και πήραμε μόνο το πήγαινε.. γιατί μετά πήραμε Bolt και επιστρέψαμε

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.777
Μέλη
39.509
Νεότερο μέλος
pantelis93

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom