Ισπανία Μετακινήσεις στη Bαρκελώνη

Ioanna Sp.

Member
Αλλάζεις μέσο αλλά προς μια κατεύθυνση. Αυτό ελέγχεται από το δεύτερο μέσο που μπαίνεις
καθώς είσαι υποχρεωμένος να το "ακυρώσεις"
Αν είναι προς μια κατεύθυνση δεν θα σου χρεώσει την μετακίνηση.
Επειδή το σύστημα με τις κάρτες επαφής είναι σχετικά καινούριο, μερικές φορές βάζεις την
κάρτα και δεν ανοίγει η πόρτα. Πας στην διπλανή.
Η δικιά μου είχε κολλήσει και αντί να κάνω 10 διαδρομές, έκανα καμιά τριανταριά μέχρι
να ξεκολλήσει.
Μια άλλη που είχα υπόλοιπο 4 διαδρομές την έδωσα στην κουνιάδα μου και αυτή την πέρασε
στο κινητό της και ενώ έδειξε ότι έχει υπόλοιπο 4 όταν εγκαταστάθηκε έγινε 5.
Είναι λίγο ότι νάναι.
Μάλιστα, ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση. Την πατησαμε στο Βουκουρέστι με εισητήριο πολλών ατόμων και επειδή δεν έγινε σωστά η διαδικασία και τελικά μας έκοψαν πρόστιμο γιαυτό ρωτάω. Θα έιμαι σίγουρη αν το συστημα δεν δουλεύει καλά ότι δεν θα μπει κανένας ελεγτκής και θα μου πει ότι δεν έχει επικυρωθεί? Αγχώνομαι λιγάκι....

panpan

Member
Θα έιμαι σίγουρη αν το συστημα δεν δουλεύει καλά ότι δεν θα μπει κανένας ελεγτκής και θα μου πει ότι δεν έχει επικυρωθεί?
Με το που θα ανάψει το πράσινο φως και ανοίξει η πόρτα στο εισιτήριο σου αποθηκεύει
μέρα, ώρα, γραμμή. Αυτό ελέγχει και ο ελεγκτής. Πάντως αν τύχεις σε έλεγχο να πάρεις
λαχείο γιατί είναι το ίδιο σπάνιο φαινόμενο. Και αυτό γιατί υπάρχουν σχεδόν πάντα επόπτες στην είσοδο.

Ioanna Sp.

Member
Με το που θα ανάψει το πράσινο φως και ανοίξει η πόρτα στο εισιτήριο σου αποθηκεύει
μέρα, ώρα, γραμμή. Αυτό ελέγχει και ο ελεγκτής. Πάντως αν τύχεις σε έλεγχο να πάρεις
λαχείο γιατί είναι το ίδιο σπάνιο φαινόμενο. Και αυτό γιατί υπάρχουν σχεδόν πάντα επόπτες στην είσοδο.
:haha::haha::haha: . Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα!!!

retzi

Member
Με αφορμή αυτό που αναφέρεις για τα συστήματα και τα κολλήματα.. Είχαμε βγάλει την T-Usual στο αεροδρόμιο κανονικά περάσαμε και φτάσαμε στην πόλη. Στην επιστροφή για αεροδρομιο όμως για κάποιο λόγο δεν μου περνούσε με τίποτα, ενώ η γυναίκα μου δεν είχε κανένα πρόβλημα!

panpan

Member
Στην επιστροφή για αεροδρομιο όμως για κάποιο λόγο δεν μου περνούσε με τίποτα,
Υπάρχει η σπάνια περίπτωση που μου έχουν πει ότι επηρεάζεται από το κινητό αν την βάζεις
μαζί. Εγώ δεν έχω τις τεχνικές γνώσεις να πω αν ισχύει, αλλά συμβαίνει.

retzi

Member
Βέβαια κάπου πήρε το μάτι μου στην επιστροφή, μεσα στον συρμο του αεροδρομιου, ότι δεν είναι έγκυρη αυτή η κάρτα. Δεν γνωρίζω αν άλλαξε κάτι.

retzi

Member
Στην T-usual αναφέρομαι. Χαρακτηριστικά θυμάμαι μέσα στον συρμό δίπλα στις πόρτες να αναγράφει ποιες κάρτες δεν είναι έγκυρες με τον συρμό του αεροδρομίου και ανέφερε και την T-usual. Μου έκανε εντύπωση και στην έξοδο δεν μου περνουσε κ οταν ρωτησα εναν σεκιουριτι τι συμβαινει μου ειπε οτι δεν ειναι εγκυρη. Εν τελει αναγκάστηκα να βγάλω το εισιτήριο των 5 ευρώ που είναι για το αεροδρόμιο για να μπορεσω να περασω απο την εξοδο. Βέβαια ξαναλέω ότι την γυναίκα μου την άφησε να περάσει.

Last edited:

panpan

Member
Στην T-usual αναφέρομαι. Χαρακτηριστικά θυμάμαι μέσα στον συρμό δίπλα στις πόρτες να αναγράφει ποιες κάρτες δεν είναι έγκυρες με τον συρμό του αεροδρομίου και ανέφερε και την T-usual. Μου έκανε εντύπωση και στην έξοδο δεν μου περνουσε κ οταν ρωτησα εναν σεκιουριτι τι συμβαινει μου ειπε οτι δεν ειναι εγκυρη. Εν τελει αναγκάστηκα να βγάλω το εισιτήριο των 5 ευρώ που είναι για το αεροδρόμιο για να μπορεσω να περασω απο την εξοδο. Βέβαια ξαναλέω ότι την γυναίκα μου την άφησε να περάσει.
H T usual είναι έγκυρη για το μετρό που πάει στο αεροδρόμιο,. Κάτι άλλο θα έγινε.
Μήπως την μπερδεύεις με την Τ Casual;

Ioanna Sp.

Member
H T usual είναι έγκυρη για το μετρό που πάει στο αεροδρόμιο,. Κάτι άλλο θα έγινε.
Μήπως την μπερδεύεις με την Τ Casual;
Κι εγώ που διάβασα από το επίσημο site δεν λέει κάτι τέτοιο....:rolleyes:

Επειδή είδα ότι είσαι ενεργός είπα να εκμεταλευτώ την καλοσύνη σου για τελευταία φορα. Πρώτον βλέπω βροχές μέχρι και την Παρακευή και αύριο το μεσημέρι μιλάει και για έντονα καιρικά....την Πέμπτη 12:00 έχω κλέισει πάρκο Guell...καταστροφή? Εμείς θα μείνουμε στο ξενοδοχείο SM Hotel Teatre Auditori, τι θεωρείς ότι μας συμφέρει για το πάρκο, λέω πρώτα να περάσω από το Recinte Modernista de Sant Pau. Έχω δαβάσει για τις κυλιόμενες σκάλες από πίσω συμφέρει θεωρείς?

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!

panpan

Member
Κι εγώ που διάβασα από το επίσημο site δεν λέει κάτι τέτοιο....:rolleyes:

Επειδή είδα ότι είσαι ενεργός είπα να εκμεταλευτώ την καλοσύνη σου για τελευταία φορα. Πρώτον βλέπω βροχές μέχρι και την Παρακευή και αύριο το μεσημέρι μιλάει και για έντονα καιρικά....την Πέμπτη 12:00 έχω κλέισει πάρκο Guell...καταστροφή? Εμείς θα μείνουμε στο ξενοδοχείο SM Hotel Teatre Auditori, τι θεωρείς ότι μας συμφέρει για το πάρκο, λέω πρώτα να περάσω από το Recinte Modernista de Sant Pau. Έχω δαβάσει για τις κυλιόμενες σκάλες από πίσω συμφέρει θεωρείς?

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!
Το μετεωρολογικό λέει για έντονα καιρικά από Πέμπτη πρωί ως Παρασκευή βράδυ. Ελπίζουμε να αλλάξει αυτό. Η πίσω πλευρά με τις κυλιόμενες σκάλες είναι σχετικά δύσκολα πόσο μάλλον όταν δεν δουλεύει κάποια. Εγώ το αποφεύγω εδώ και χρόνια.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.830
Μέλη
39.582
Νεότερο μέλος
alexia.z

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom