Θα μείνουμε σε σπίτι. Ειναι 2 λεπτά από το σταθμό τραίνου Sand Adria De Pesos.Γράψε το όνομα του ξενοδοχείου,να δω σε ποια ζώνη είστε.
Θα μείνουμε σε σπίτι. Ειναι 2 λεπτά από το σταθμό τραίνου Sand Adria De Pesos.Γράψε το όνομα του ξενοδοχείου,να δω σε ποια ζώνη είστε.
Στο Sercotel Caspe έχω κλείσει οπότε φαντάζομαι μου κάνει μια χαρά!Αν μένεις στην Βαρκελώνη , είναι παντού ζώνη 1.Αν μένεις κάπου έξω από την πόλη,μας λες που μένεις και σου λέμε σε ποια ζώνη είναι.
Ποιο τέρμιναλ έρχεσαι και τι ώρα;υπαρχει γκισες και οχι Αυτοματο μηχανημα η καποιος αλλος τροπος?
aegean SKG νομιζω Τ1 νομιζω 16.30 φτανει Ισπανιας ( εχω 2 ωρες να προλαβω την Εκθεση του Μαραθωνιου που ειναι πλατεια Ισπανιας και να παραλαβω τον εξοπλισμο μου και 3 ωρες ακριβως να κανω check in σε χωρο στην Γοτθικη συνοικια)Ποιο τέρμιναλ έρχεσαι και τι ώρα;
T Casual στο κινητο απο πριν....??? δεν????H Πιο γρήγορη μετακίνηση είναι το aerobus. Se 20-25 λεπτά είναι πλατεία Ισπανίας.
Με το μετρό θα αργήσεις.
Παρόλα αυτά αν θέλεις το μετρό πας στο μηχάνημα επιλέγεις το εισιτήριο το βάζεις Χ3
και τα εκτυπώνει. Περίπου 0,5 λεπτό.