panpan
Member
Το χρησιμοποιεί η κόρη μου και είναι ευχαριστημένη.Εγώ δεν έχω άποψη.
Σε ευχαριστω πολυ @panpan για τη βοηθεια. Με βαση τα λεγομενα σου προλαβαινω αν πρω μετρο και απο αεροδρομιο και απο πλατεια Καταλονιας για γηπεδο μετα.Από αεροδρόμιο με μετρό μαζί με την αλλαγή θέλει 35-40 λεπτά για πλ.Καταλονίας.Χοντρικά τόσο θέλει και το aerobus.(Ίσως λιγότερο) Υπάρχει όμως ο φόβος για μποτιλιάρισμα.
Και από πλ Καταλονίας για γήπεδο θέλει λιγότερο από μισή ώρα.
Σε ευχαριστω για την απαντηση. Ευτυχως δεν θα εχω αποσκευες. Μονο χειραποσκευες.Μόλις πάρεις τις βαλίτσες από τον ιμάντα,το μετρό είναι σε λιγότερο από 5 λεπτά.
Super! Σε ευχαριστούμε! Άρα αν καταλαβαίνω καλά συμφέρει να πάρουμε το Τ10 για τις μετακινήσεις μέσα στην πόλη και απ' ότι είδα για μέτρο από και προς το αεροδρόμιο θέλει άλλο εισητηριο. Το T10 ισχύει και για τα βραδυνα λεωφορεια; Δεν το είδα κάπου ξεκάθαρα να το λέει. Επίσης είδα ότι είναι για τη ζώνη 1 μόνο. Οι υπόλοιπες (2-6) έχουν κάτι ιδιαίτερο να δούμε η είναι όλα τα βασικά στη ζώνη 1;Θα πάρεις το μετρό από το αεροδρόμιο και θα κατέβεις στο τέρμα.(Zona Universitaria)
Από εκεί θα βγεις έξω και θα πάρεις το τραμ που είναι δίπλα του και θα πας στο τέρμα του
Francesc Masia .Μετά από λίγα μέτρα είναι το Hostal σου.Για μένα δεν αξίζει η κάρτα.
Καλύτερα εισιτήριο Τ10