giannakouti
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Σαρδηνία
Από την Plaza Catalunya, πόσο περίπου κοστίζει το ταξί μέχρι το Park Guell?
Ευχαριστώ!
Ευχαριστώ!
Last edited:
Η πόλη που μου γράφεις είναι ζώνη 2.Αρα θα κοιτάξεις τις τιμές τις ζώνης και θα πάρεις το εισιτήριο που θέλεις αφού υπολογίσεις πόσες μετακινήσεις θέλεις.Έχω καταλάβει ότι γνωρίζεις τα πάντα για Βαρκελωνη. Σε παρακαλώ πολύ πες μου κάτι.Εχω κλείσει ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ για ΤΕΣΣΕΡΕΣ μέρες στην περιοχή barbera del VALLES.για να πάω στο κέντρο θα πρέπει να πάρω την ΓΡΑΜΜΗ R4.Μηπως γνωρίζεις ποσό εύκολο ειναι να κλείσω εισιτήρια και ποσό κάνει την ημέρα για εννέα άτομα.να πάμε και να γυρίσουνε.Ευχαριστω πολύ.
Το ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ειναι το eurostars executive.ειναι παρά πολύ κοντά στην ΣΤΑΣΗ.Οταν λες εισιτήριο Τ10 μπορεί να το χρησιμοποιήσω για μια μετακίνηση και για τα εννέα άτομα.Πληροφοριακα σου λέω ότι καλού κακού θα έχουμε βανάκι.Μετα από την Βαρκελωνη θα πάμε άλλες πέντε μέρες Μαδριτη.Και φυσικα Τολεδο,Σεγκόβια.H Barbera είναι μια μεγάλη πόλη.Η στάση του προαστιακού είναι κοντά με το ξενοδοχείο;Μήπως να τους έστελνες ένα μειλ να σου πουν ποιο είναι το καλύτερο μέσο μετακίνησης για το κέντρο;
Ποιο ξενοδοχείο είναι;
Πληροφοριακά σου λέω είναι κοντά στο 1,5 χιλιόμετρα.Το ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ειναι το eurostars executive.ειναι παρά πολύ κοντά στην ΣΤΑΣΗ
Ναι και θα σου περισσεύει ένα κάθε φορά.Οταν λες εισιτήριο Τ10 μπορεί να το χρησιμοποιήσω για μια μετακίνηση και για τα εννέα άτομα.
Να προσέχεις που θα παρκάρεις.Παίζει πολύς γερανός.Πληροφοριακα σου λέω ότι καλού κακού θα έχουμε βανάκι.
Ευχαριστώ panpanΑφού δεν θέλεις μετρό ,τότε δύο ταξί,ή αν είσαι τυχερός και έχει 7/θέσιο.
υπαρχει εφαρμογη για ολα τα μεσα; ή πρεπει και τις 2; Θυμαμαι στο βερολινο πηγαιναμε οπου θελαμε με ολα τα μεσα... με ακριβια λεπτου! Τελικα για 6 μερες συμφερει Τ10?Καταρχήν θα σου πρότεινα για τις μετακινήσείς σου να βγάλεις τη κάρτα Τ10 και όχι τη Barcelona Card. Η κάρτα Τ10 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 10 διαδρομές λεωφορείου ή/και μετρό με ισχύ 75 min. Δες την εδώ: http://www.tmb.cat/en/sistema-tarifari-integrat/-/ticket/T10. Στη ζώνη 1 είναι όλα τα αξιοθέατα της πόλης. Η Τ10 μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για το τρένο (RENFE) από το αεροδρόμιο. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί η ίδια κάρτα από δύο ή περισσότερα άτομα. Εμείς για 4 ημέρες στη Βαρκελώνη, όπου κινηθήκαμε πολύ κυρίως με λεωφορεία χρειαστήκαμε 2 άτομα 3 Τ10 (δηλ. κάναμε 15 διαδρομές/άτομο). Μία διαδρομή μπορεί να περιλαμβάνει μετρό και ένα ή περισσότερα λεωφορεία μέσα σε διάστημα 75 λεπτών. Το δίκτυο συγκοινωνιών στη Βαρκελώνη είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένο!! Αν έχεις δωρέαν internet σε smartphone στη Βαρκελώνη κατέβασε την εφαρμογή "UrbanStep Barcelona" για τα λεωφορεία και τη "Barcelona Metro Free" για το μετρό. Ειδικά η εφαρμογή για τα λεωφορεία είναι κορυφαία, αν τη χρησιμοποιήσεις θα μπορείς να πας παντού με λεωφορείο, χωρίς καθυστερήσεις!!!
Πολύ χρήσιμες πληροφορίες για τις μετακινήσεις από το αεροδρόμιο μπορείς να βρεις εδώ: http://www.barcelona-tourist-guide.com/el/aerodromio/varkeloni-aerodromio-metafora.html.
Καλό ταξίδι!!