thanos75
Member
Ορίστε? Που είναι αυτή η παραλία? Δεν με χαλάειπαραλία γυμνιστών σοτομαρινα.
η θάλασσα είναι ότι χειρότερο....
Ορίστε? Που είναι αυτή η παραλία? Δεν με χαλάειπαραλία γυμνιστών σοτομαρινα.
η θάλασσα είναι ότι χειρότερο....
είναι πολύ δύσκολο να τη βρεις και θέλει αμάξι.Ορίστε? Που είναι αυτή η παραλία? Δεν με χαλάει
24ωρο σημαινει 24 ωρες.Venice Urban Services | ACTV
Με βάση αυτό, δεν βλέπω ευτυχώς να έχουν αλλάξει οι τιμές για τις urban services cards
Μια ακόμα ερώτηση: το 24ωρο εισιτήριο πιάνεται ως ημερολογιακή ημέρα, ή ισχύει με βάση την ώρα που εκδίδεται? (δηλαδή αν το βγάλω μεσημέρι θα ισχύει μέχρι την επόμενη μέρα το μεσημέρι?)
Ότι για να απολαύσεις καλύτερα την πόλη καλύτερα να μην αγχωθείς τόσο με το κόστος. Είναι μια ακριβή πόλη που θέλει προσοχή όταν έχεις δεδομένο προυπολογισμό αλλά μην σου στερήσει την χαρά η σκέψη των εξόδων.Ειναι κατι το οποιο δεν εχω υπολογισει καλα??
Κι εγώ αυτό σκέφτηκα, αλλά το ξενοδοχείο είναι λίγο μακριά. Αν δεν έχουν βαλίτσες, είναι εφικτό αυτό που προτείνεις.Προτείνω στο πήγαινε μετά το λεωφορείο στην piazzale roma να μην πάρεις βαπορέτο αλλά να το κάνεις με τα πόδια και τα λεφτά του βαπορέτο πιες τα σε καφέδες ΄σε ενδιάμεσες στάσεις μέχρι το ξενοδοχείο. Έτσι θα δεις περισσότερο και την πόλη.
αν έχουν μόνο μπακπακ είναι εφικτό. η απόσταση από το πιατσαλε ρομα μέχρι και εκεί είναι αρκετά μεγάλη αλλά μπορεί να γίνει.. με βαλίτσες καμπίνας είναι σκέτη ταλαιπώρια.Κι εγώ αυτό σκέφτηκα, αλλά το ξενοδοχείο είναι λίγο μακριά. Αν δεν έχουν βαλίτσες, είναι εφικτό αυτό που προτείνεις.
Εαν δεις η γραμμη του alilaguna δεν βολευει ....την ειχα παρει τισ προηγουμενες φορες που εμενα στην πανω πλευρα . Επισης εαν δεν παρω καποια καρτα και κανω τις μετκινησεις με απλα εισιτηρια μου βγαινουν τα ιδια με την τριημερη που ολο και καπου μπορει να χρειαστει .....!!!Το σκεφτηκα να το παρουμε με τα ποδια απο την σταση του λεωφορειου αλλα ειναι μακρια και τα εχουμε τισ κλασικες χειραποσκευες .....ταλαιπωρια το κοβω.Εάν θέλεις οπωσδήποτε να πας τορτσέλλο και μπουράνο κα παράλληλα το κατάλυμα δεν είναι κοντά στην piazzale roma, νομίζω ότι στην περίπτωσή σου ίσως και να είναι μονόδρομος η τριήμερη κάρτα. Εκτός εάν σε βόλευε κάποια γραμμή του alilaguna (αυτό δεν συμπεριλαμβάνεται στις κάρτες των βαπορέττο της πόλης). Αφού όμως δεν σε βολεύει και θέλεις οπωσδήποτε να πας και στα νησιά, και δεδομένου ότι πας για 3 βράδια, πάρε την κάρτα των 72 ωρών, θα σου βγει συνολικά πιο VFM
Κι εγώ αυτό σκέφτηκα, αλλά το ξενοδοχείο είναι λίγο μακριά. Αν δεν έχουν βαλίτσες, είναι εφικτό αυτό που προτείνεις.
Να πω ότι δεν το πρότεινα ελαφρά τη καρδία, το έχουμε κάνει και σε πολύ μεγαλύτερη απόσταση.η απόσταση από το πιατσαλε ρομα μέχρι και εκεί είναι αρκετά μεγάλη αλλά μπορεί να γίνει.. με βαλίτσες καμπίνας είναι σκέτη ταλαιπώρια.