• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πολωνία Μετακινήσεις στην Πολωνία

Filfil

Member
Εχοντας συλλέξει πληροφορίες απο to forum τις παραθέτω:

- το λεωφορείο 175 που σε φέρνει απ' το αεροδρόμιο στο κέντρο σταματάει ακριβώς απέναντι απ' το ξενοδοχείο POLONIA PALACE

- Για να πας από το αεροδρόμιο του Μόντλιν (Modlin Lotnisko) στη Βαρσοβία (κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό Warszawa Centralna), εκτός από το Modlin bus μπορείς να πάρεις πρώτα το λεωφορείο μέχρι το σταθμό του Μόντλιν (διάρκεια 10 λεπτά) και στη συνέχεια το τρένο για περίπου μισή ώρα. Βγάζεις ενιαίο εισιτήριο 19,80 Ζλότι. Έχει εκδοτήριο στο αεροδρόμιο αλλά και μηχάνημα αυτόματο πωλητή να το βγάλεις μόνος το εισιτήριο. Αν θέλεις το αγοράζεις διαδικτυακά. http://www.mazowieckie.com.pl/en

- Όσο αφορά το Modlin Bus που πηγαίνει απευθείας στη πόλη, για να πετύχετε καλή τιμή θα πρέπει να κλείσει από πιο πριν. Κοιτάξτε τα δρομολόγια του τρένου και αν οι ώρες του δεν απέχουν πολύ από τη πτήση σας χρησιμοποιείστε αυτό.

Εδώ θα δεις τις τιμές των εισιτηρίων. http://www.ztm.waw.pl/index.php?c=110&l=2
ΑΥτα δηλαδή δεν ισχύουν ;

Attachments

Filfil

Member
Τίποτα γράψε λάθος άλλο κατάλαβα.!! Εσυ στην ουσία εξήγησες ότι λέει η φωτό που παρέθεσα..Σύμφωνα με την πρώτη επιλογή το λεωφορείο 175 στο οποίο αναφέρεσαι είναι τα λεγόμενα λεωφορεία που κλείνεις θέση (αντί για ταξί πχ) ή είναι κανονική αστικη γραμμή που συνδέει κέντρο με αεροδρόμιο ;

KaterinaJ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Δεν ξέρω να δώσω περισσότερες πληροφορίες. Αυτά που παρέθεσα είναι σπαρτές πληροφορίες που έχω πάρει απο εδώ στο forum για δική μου χρήση.

Θα πρέπει να γίνει επεξεργασία απο τον ενδιαφερόμενο

Triplover

Member
Τίποτα γράψε λάθος άλλο κατάλαβα.!! Εσυ στην ουσία εξήγησες ότι λέει η φωτό που παρέθεσα..Σύμφωνα με την πρώτη επιλογή το λεωφορείο 175 στο οποίο αναφέρεσαι είναι τα λεγόμενα λεωφορεία που κλείνεις θέση (αντί για ταξί πχ) ή είναι κανονική αστικη γραμμή που συνδέει κέντρο με αεροδρόμιο ;
Είναι τοπικό λεωφορείο που συνδέει το αεροδρόμιο με τον σταθμό των τρένων του Modlin.

Επίσης, η πιο οικονομική επιλογή για υπεραστικές μεταφορές στην Πολωνία είναι η αξιόλογη polskibus. Είναι καθαρή, συνεπής και προσφέρει δωρεάν ίντερνετ.

alice~

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iceland
Για μεγάλες διαδρομές εγώ προσωπικά δεν θα πρότεινα polskibus... Μπορεί να έπεσα στην περίπτωση,αλλά ούτε καθαρά ήταν ούτε άνεση υπήρχε... Μόνο για μικρές διαδρομές θα πρότεινα την εταιρία. Αλλά οκ, είναι πολύ φθηνά τα εισητηρια όποτε ας μην ζητάμε πολλά.

Orfeasraf

Member
11.5€ ολη η γαλαρια δικη μου, 8μιση ωρες ταξιδι. Οτι χρειαζεται. Καθαρο λεωφορειο, μια χαρα ολα. Σιγουρα ομως αν εχεις μονο μια θεση ειναι πιο δυσκολα...

alice~

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iceland
Tα λεωφορεια της FlixBus εχουν διαφορα απο τα PolskiBus ή ειναι περιπου τα ιδια απο αποψη ανεσης και καθαριοτητας?

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Γράψτε τέλος Polskibus
Έγινε FlixBus το κερατό μου μέσα...

paefstra

Member
Γράψτε τέλος Polskibus
Έγινε FlixBus το κερατό μου μέσα...
Ποτε εγινε αυτο;
Η εμπειρια μου με Polski Bus ηταν οτι το λεωφορειο ηταν παλιο, αλλα με 3 ευρω Γκντανσκ Τορουν και συνεπες ωραριο, θα ηταν γελοιο να παραπονιεμαι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom