Sof Guru
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ντίσελντορφ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ισλανδία, Αργεντινή
Παιδιά καλημέρα και Καλή Χρονιά σε όλους! Πλησιάζουν οι μέρες της αναχώρησης μας για Σλοβακία και της επιστροφής μας από Βιέννη. Έχουν περάσει και 7 χρόνια από την τελευταία μου επίσκεψη στην αυστριακή πρωτεύουσα και έχω χαθεί λίγο! Τότε είχαμε κλείσει την Monday to Sunday card μέσω Wiener Linien και μας είχε βολέψει αφάνταστα. Δεν θυμάμαι αν η κάρτα αυτή περιλάμβανε την μεταφορά μας από το αεροδρόμιο αν και νομίζω πως ναι , διορθώστε με αν κάνω λάθος. Τώρα μετά από λίγο ψάξιμο είδα ότι υπάρχουν δύο είδη ημερήσιων καρτών. Η μία έχει ισχύ από την ημερομηνία έκδοσης έως 1.00 am της επόμενης μέρας και κόστος 5,8 που δεν μας βολεύει γιατί εμείς θα χρειαστούμε δύο και η άλλη επιλογή είναι η 24 ωρών κάρτα με κόστος 8 ευρώ και ισχύ 24 ώρες . Εμείς θα είμαστε Βιέννη από τις 28/1 10.30 am - 29/1 14.00 pm. Άρα από ότι καταλαβαίνω μας βολεύει η 2η επιλογή απλά θα την εκδώσουμε λίγο αργότερα από την ώρα άφιξης μας με flixbus από Μπρατισλάβα. Για τη μεταφορά μας προς το αεροδρόμιο θα χρησιμοποιήσουμε ΟΒΒ RAILJET που αφού ανήκει στο ίδιο transport company με την Wiener Linien νομίζω ότι θα μας καλύπτει η 24ωρη κάρτα μας . Ξεκαθαρίστε μου λίγο το τοπίο όσοι είστε γνώστες . Ευχαριστώ