KonstantinosTheod
New Member
Αγαπητοί ταξιδιώτες,χρειάζομαι την βοήθειά σας.Τέλος Μαϊου με αρχές Ιουνίου,θέλω να κάνω ενα
ταξείδι με το αυτοκίνητό μου-ενα παλιό Skoda Fabia-σε Μαυροβούνιο,Κροατία,Σλοβενία.Οπως το εχω
σχεδιάσει,θα ανέβω απο Αλβανία και θα επιστρέψω απο Ουγγαρία,Σερβία,Σκόπια.Η πινακίδα του αυτοκινήτου
είναι παλιά χωρίς το χαρακτηριστικό GR. Αν βάλω αυτοκόλλητο GR στην πινακίδα,θα εχω κάποιο πρόβλημα;
Το δίπλωμά μου είναι νέου τύπου,σαν πιστωτική κάρτα.Ισχύει σε αυτές τις χώρες;
Η άδεια του αυτοκινήτου πρέπει να είναι σε πράσινο χαρτί ή εχει πάψει να ισχύει αυτό και μπορεί
να βγεί και σε κλασσικό Α4 άσπρο χαρτί;
Η πράσινη κάρτα απο την ασφαλιστική του αυτοκινήτου-εχω διαβάσει κάπου οτι χρειάζεται-είναι η
άδεια του αυτοκινήτου σε πράσινο χαρτί ή είναι κάτι άλλο;
Αν κάποιος(ή κάποια) γνωρίζει ας μου πεί για το κόστος ζωής σε αυτές τις χώρες,στο περίπου
βέβαια,για να δώ αν αρκεί ο προϋπολογισμός μου καθώς και το χρόνο που θα διαρκέσει το ταξείδι.
Ανεση χρόνου υπάρχει-συνταξιούχος γαρ.
Αν γνωρίζει κάποιος, οι αυτόματοι μεταφραστές τσέπης που κυκλοφορούν στην αγορά,κάνουν δουλειά
ή θα αποδειχθούν άχρηστο έξοδο;
Εχω διαβατήριο και ταυτότητα νέου τύπου.
Το όνομά μου είναι Κωνσταντίνος και θα ταξιδέψω μόνος.
Συγγνώμη για τις τόσες πολλές ερωτήσεις,αλλά είναι το πρώτο ταξείδι που θέλω να κάνω και
υπάρχει και η σχετική διστακτικότητα για αυτήν την εξόρμηση που σχεδιάζω.
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις και τις οποιεσδήποτε συμβουλές σας που είναι καλοδεχούμενες.
ταξείδι με το αυτοκίνητό μου-ενα παλιό Skoda Fabia-σε Μαυροβούνιο,Κροατία,Σλοβενία.Οπως το εχω
σχεδιάσει,θα ανέβω απο Αλβανία και θα επιστρέψω απο Ουγγαρία,Σερβία,Σκόπια.Η πινακίδα του αυτοκινήτου
είναι παλιά χωρίς το χαρακτηριστικό GR. Αν βάλω αυτοκόλλητο GR στην πινακίδα,θα εχω κάποιο πρόβλημα;
Το δίπλωμά μου είναι νέου τύπου,σαν πιστωτική κάρτα.Ισχύει σε αυτές τις χώρες;
Η άδεια του αυτοκινήτου πρέπει να είναι σε πράσινο χαρτί ή εχει πάψει να ισχύει αυτό και μπορεί
να βγεί και σε κλασσικό Α4 άσπρο χαρτί;
Η πράσινη κάρτα απο την ασφαλιστική του αυτοκινήτου-εχω διαβάσει κάπου οτι χρειάζεται-είναι η
άδεια του αυτοκινήτου σε πράσινο χαρτί ή είναι κάτι άλλο;
Αν κάποιος(ή κάποια) γνωρίζει ας μου πεί για το κόστος ζωής σε αυτές τις χώρες,στο περίπου
βέβαια,για να δώ αν αρκεί ο προϋπολογισμός μου καθώς και το χρόνο που θα διαρκέσει το ταξείδι.
Ανεση χρόνου υπάρχει-συνταξιούχος γαρ.
Αν γνωρίζει κάποιος, οι αυτόματοι μεταφραστές τσέπης που κυκλοφορούν στην αγορά,κάνουν δουλειά
ή θα αποδειχθούν άχρηστο έξοδο;
Εχω διαβατήριο και ταυτότητα νέου τύπου.
Το όνομά μου είναι Κωνσταντίνος και θα ταξιδέψω μόνος.
Συγγνώμη για τις τόσες πολλές ερωτήσεις,αλλά είναι το πρώτο ταξείδι που θέλω να κάνω και
υπάρχει και η σχετική διστακτικότητα για αυτήν την εξόρμηση που σχεδιάζω.
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις και τις οποιεσδήποτε συμβουλές σας που είναι καλοδεχούμενες.