Garyfallia
Member
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ !!!Το σίγουρο είναι οτι δε χρειάζεται να μείνετε σε all inclusive, ούτε και να νοικιάσετε αυτοκίνητο. Εγώ βέβαια το προτιμώ για να έχω ελευθερία κινήσεων και χρόνου, αλλά και με λεωφορεία ή τοπικά colectivos μια χαρά θα τα καταφερετε.
Οι μέρες που έχετε είναι πολύ λίγες δυστυχώς...με μια στη Μέριδα και μια στο Κανκούν μένουν 5 που εγώ θα μοίραζα σε playa και tulum. Δύο ή και τρεις νύχτες σε Τουλούμ θάναι ωραία και εκτός από εκδρομές σε Coba και κανένα θενότε, μπορείτε να νοικιάσετε ποδήλατα και να κάνετε beach bar hopping ή και να πάτε στα ερείπια της Τουλούμ. Μετά στην playa del carmen που είναι πιο τουριστική σαφώς, μη χάσετε μια μέρα στο πάρκο xcaret, και να μείνετε και στο βραδινό σόου.
Τέλος σκέψου την τελευταία βραδιά αντί για Κανκούν, μήπως τη διαθέσετε σε isla mujeres, απέναντι από το αεροδρόμιο είναι με σύνδεση πολύ συχνή και για μένα αξίζει πολύ περισσότερο από Cancun ( στο οποίο όπως λεω παραπάνω, μια βουτιά να την κάνετε). Νοικιάστε golf cart και γυρίστε το νησί ή κάντε σνορκελ τριπ στο υποβρύχιο μουσείο και θα κλείσει τέλεια το ταξίδι σας! ΖΗΛΕΥΩ!!
Αυτά τα ολίγα από μένα, υπόψιν οτι έχει περάσει μια δεκαετία από το ταξίδι μου, ρίξε μια ματιά στις πιο πρόσφατες ιστορίες του φόρουμ και ελπίζω κάποιος να σε βοηθήσει