alma
Member
Όπως και να το κάνεις ωραία η Καραιβική αλλά θέλεις πολύ περισσότερα χρήματα απο όσα δίνεις για τις διακοπές στα ελληνικά νησιά.Οπότε αν αυτά τα χρήματα δεν τα έχεις ή δεν τα διαθέτεις πάει η Καραιβική.
Δεν νομίζω ότι είναι έτσι... Δεν πρέπει να συνδέουμε την διαμονή στην Ελλάδα το κακοκαιρι με ωχαδερφισμό. Απλά θεωρώ ότι είμαστε τυχεροί που η χώρα μας είναι τόσο όμορφη ειδικά το καλοκαίρι. Για μένα οι Κυκλάδες (ειδικά οι μικρές) είναι παράδεισος. Βέβαια ίσως για αυτο δεν μπορώ να σκεφτώ αλλού στην Ευρώπη τον εαυτό μου το καλοκαίρι. Τώρα σε άλλους τροπικούς προορισμούς θα πήγαινα ευχαρίστως αλλά το μπατζετ είναι πολύ παραπάνω...οτι και να λέμεΤο ερώτημα σου είναι πιο καίριο και επίκαιρο απο ποτέ! Ξέρω ανθρώπους που τους γεμίζει να δίνουν τα λεφτά τους για να πάνε διακοπές σε ενα νησάκι να ξαπλώνουν στην παραλία με το φραπεδάκι τους και να τρώνε τα μεζεδάκια τους στην ταβέρνα και να μην κάνουν τίποτα και αυτό φυσικά είναι αποδεκτό. καλό δε λέω.
Σίγουρα αλλά δυστυχώς πλέον είναι "μοναδικές" :roll: και οι τιμές και έτσι αν δεν έχεις κάπου σπίτι ένα ταξίδι σε κάποιο νησί στο εξωτερικό ή γενικότερα σε κάποια άλλη πόλη σου βγαίνει φτηνότερο....Δύσκολα φαντάζομαι καλοκαίρι χωρίς ελληνικο νησι.Η Ελλάδα ειδικά το καλοκαιρι για μένα είναι μοναδική.