romantic woman
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΙΑΠΩΝΙΑ
Πολύ ωραίο τραγούδι,μελωδία...!
Το συγκεκριμένο CD του Buena Vista Social Club ήταν αυτό που με έφερε σε επαφή με την κουβανέζικη μουσική. Το δε τραγούδι El Carretero το ερωτεύτηκα... το έχω ακούσει πάνω από χίλιες φορές. Για ένα διάστημα είχα προγραμματίσει το cd player να παίζει μόνο το συγκεκριμένο τραγούδι Το άκουγα λοιπόν για ώρες και για μέρες χωρίς να το βαριέμαι. Κι επειδή μου αρέσει πάααααρα πολύ, λέω να το ξαναακούσουμε, από τους Buena Vista Social Club αυτή τη φορά.Το 1996, δηλαδή ένα χρόνο πριν την κυκλοφορία του πρώτου CD του Buena Vista Social Club, που ξανάκανε δημοφιλή σε ολόκληρο τον κόσμο την κουβανέζικη μουσική, έπεσε στα χέρια μου το CD El Carretero του κουβανού Guillermo Portabales. Το CD αυτό και ιδιαίτερα το ομόνυμο τραγούδι υπήρξε η αφορμή για να ερωτευτώ βαθιά την κουβανέζικη μουσική.
Δυστυχώς το τραγούδι δεν επιτρέπεται να παιχτεί από το youtube λόγω πνευματικών δικαιωμάτων. Κρίμα γιατί είναι μία πολύ ωραία εκτέλεση.Πολύ ωραία τα δυο τελευταία τραγούδια. Το πρώτο όμως δεν παίζει, λέει ότι "δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα μου". Εσύ το βλέπεις (και το ακούς) κανονικά;