• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Μεγάλος Διαγωνισμός - Το Travelstories σας πάει Πράγα!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καλοκαιρινή και ηλιόλουστη (!) Βιέννη στο πιο ωραίο απρογραμμάτιστο ταξίδι...<!-- GAL -->
<script type="text/javascript">gal_register('gal_72_303045', '3', '3', '0', '0', '0');</script><!-- google_ad_section_end -->
Κάτι δεν κάνεις καλά, η φωτογραφία σου φαίνεται να έχει πρόβλημα. Δεν την κοιτάς στον υπολογιστή σου αν είναι οκ;

Last edited:

raftmar

Member
Ερώτηση σχετική με τον διαγωνισμό: είναι υποχρεωτικό να ακολουθήσουμε το πρόγραμμα του ταξιδιωτικού πακέτου ή μπορούμε να το διαμορφώσουμε μόνοι μας?
:roll:
Ευχαριστώ

Αγαπητέ defkalion θα μπορούσες να μου λύσεις την απορία?

Ευχαριστώ :surf1:

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Ερώτηση σχετική με τον διαγωνισμό: είναι υποχρεωτικό να ακολουθήσουμε το πρόγραμμα του ταξιδιωτικού πακέτου ή μπορούμε να το διαμορφώσουμε μόνοι μας?
:roll:
Ευχαριστώ
Αγαπητέ defkalion θα μπορούσες να μου λύσεις την απορία?

Ευχαριστώ :surf1:
τι έγινε ρε παιδιά? Εγινε η κλήρωση ?? :roll::haha:

(όποιος κερδίσει και δεν του αρέσει το δώρο, ας το δώσει σε μένα ... κι ας έχω πάει στη Πράγα, θα ξαναπάω ΄.... .. :haha:)

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Γκάνα, τι άλλο.

Με σφιχτά χείλη ακούνε τα όσα λέγονται από τον ξεναγό, στο μεγαλύτερο κάστρο μεταφόρτωσης σκλάβων στην Δυτική Αφρική στην Elmina. Τα βλέμματα συναντιούνται στο σημείο απ' όπου περνούσαν οι σκλάβοι μέσα από στενή κατακόμβη για να φορτωθούν στα καράβια προς την νέα γη. Μια μικρή επιγραφή στην είσοδο του κάστρου λέει τα εξής:
«Στην αιώνια μνήμη της οδύνης των προγόνων μας
Είθε όσοι πέθαναν να αναπαυτούν εν ειρήνη
Είθε όσοι επέστρεψαν να βρήκαν τις ρίζες τους
Είθε η ανθρωπότητα να μην διαπράξει ποτέ ξανά τέτοια αδικία ενάντια στην ανθρωπότητα
Εμείς οι ζωντανοί υποσχόμαστε ότι θα το υποστηρίξουμε αυτό.»

(η φωτογραφία δεν ανεβαίνει ούτε εδώ, ούτε στον διαγωνισμό. Μήνυμα:
Internal Server Error

xristina_2222

New Member
Πράγα-Ναός της Τιν

Κατά την άποψή μου,ο πιο όμορφος καθολικός ναός που έχω δει!Είμαι στην Πράγα,στην πλατεία της παλιάς πόλης,έχω ανέβει στο αστρονομικό ρολόι,όπου η θέα είναι εκπληκτική και δε σταματάω να τραβάω φωτογραφίες της Τιν.Ο συγκεκριμένος ναός φαίνεται από παντού,γιατί είναι πανύψηλος και γενικά δε μπορείς να ξεκολλήσεις τα μάτια σου από πάνω του λόγω της επιβλητικότητάς του.Γενικά η Πράγα είναι πανέμορφη,αλλά αυτό για μένα είναι το πιο όμορφο κτήριο που έχει.Μου κάνει λίγο αντίθετος πύργος του Ντίσνευ.:)

Attachments

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Γκάνα, τι άλλο.

Με σφιχτά χείλη ακούνε τα όσα λέγονται από τον ξεναγό, στο μεγαλύτερο κάστρο μεταφόρτωσης σκλάβων στην Δυτική Αφρική στην Elmina. Τα βλέμματα συναντιούνται στο σημείο απ' όπου περνούσαν οι σκλάβοι μέσα από στενή κατακόμβη για να φορτωθούν στα καράβια προς την νέα γη. Μια μικρή επιγραφή στην είσοδο του κάστρου λέει τα εξής:
Είθε η ανθρωπότητα να μην διαπράξει ποτέ ξανά τέτοια αδικία ενάντια στην ανθρωπότητα

(η φωτογραφία δεν ανεβαίνει ούτε εδώ, ούτε στον διαγωνισμό. Μήνυμα:
Internal Server Error
Σπύρο δοκίμασε πάλι σε παρακαλώ.

danev

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αυστρια-Τσεχια-Σλοβακια.
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ ΦΙΟΡΔ
Γκάνα, τι άλλο.

[/B]
Σπύρο χρειάζεται και φωτό? Το κειμενο τα λέει ΟΛΑ !!!:)

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...

spor_os

Administrator
Είχε ένα θεματάκι Σπύρο.
Τώρα είναι εντάξει.
Αλλά θα βάλω αυτή που έβαλες στο προηγούμενο ποστ.

mariafadeout

New Member
True Love...

Ένα μεσημέρι στην Λήμνο βλέπω ένα ζευγάρι να περπατάει στα σοκάκια. Την κρατούσε τρυφερά και την πέρναγε προστατευτικά στην σκιά, κρατόντας της απαλά την μέση..Πρέπει να ήταν τουλάχιστον 70 ετών ο καθένας...Ααααχχχ πως μας ντροπιάζουν εμάς τους νέους..
:shock:

Attachments

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Σιωπηλός ασθενης..

.. Μάης Gulu, στη Βορεια Ουτγκαντα ..εκτός απο τη ζεστη, τα κουνουπια (που μονο εμενα τσιμπαγαν ) την αιφνιδια βροχη ,τι βροχη δηλαδη!!!! ,,,καταιγίδα που αφήνει τεραστιες νερολακούβες και κοκκινη λάσπη αλλά και μια υγρασία που κολλάν πανω σου τα ρουχα ..... Μετα απο μια τετοια βροχερη μέρα ανακαλύψα πως όσους ασθενεις και να εξετασα όλοι φοραγαν τα βρεγμενα απο τη βροχη ρουχα τους..στη κυριολεξία στεγνωναν πανω τους , και στη συνεχεια ερχονταν με πυρετο, βηχα, αλλοι με κλαματα και αλλοι σιωπηλοι, οπως αυτο το μικρό της φωτογραφίας..., πονα σιωπηλά, βηχει , έχει πυρετο αλλά δεν κλαιει , του αξιζει η καραμελα που του χαρισε η Κλειω...

Attachments

vpg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πράγα
Ταξίδι-Όνειρο
Road trip στην Αμερική
Απόγευμα στο Έστεργκομ της Ουγγαρίας

Απρίλιος 2009, ταξίδι στη Βουδαπέστη. Ένα ταξίδι δώρο, που μας ήρθε εντελώς απρόσμενα και σε μια περίοδο που πραγματικά το είχαμε ανάγκη! Τελευταία μέρα πριν επιστρέψουμε, νοικιάσαμε ένα αυτοκίνητο για μια εκδρομή στα κοντινά χωριά. Φτάσαμε στο Έστεργκομ απογευματάκι. Ο ήλιος έδυε, ο Δούναβης κυλούσε ήρεμα στο βάθος και η ησυχία που επικρατούσε ήταν μοναδική. Ήταν απλά ένα τέλειο απόγευμα!

Attachments

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.621
Μέλη
39.360
Νεότερο μέλος